View Single Post
Vechi 17.10.2024, 12:06:30
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest
Până una alta dacă nu ne mișcăm fundul la vot măcar la T1 Prezidențiale și Parlamentare noi creștinii vom fi subreprezentați și vor decide pentru tine haștag cretin, șoviniștii udmr și feudalismul mafiotizat reprezentat de binomul PNL-PSD care te vor jupui cu taxe și te vor strivi sub dispreț administrativ.

Deci dacă nu mergi tu acolo sau împrăștii votul dublezi ponderea călăilor tăi prin simplu fapt de a nu te interesa.
George Simion nu reprezintă nici creștinătatea, nici românismul, nici multe alte valori pe care le-a „parazitat” pentru a își ridica el impostura și ghiorțănismul și parvenitismul; el nu este nimic altceva decât un trădător, posibil chiar un om „cu misiuni” clar antiromânești, și sînt multe argumente în acest sens, iar AURiștii ziși de valoare care s-au „băgat slugi” la acest „șătrar”, la acest escroc „politic”, nu au făcut decât să se descalifice, să se discrediteze, să se facă părtași trădării, și deci să devină și ei niște trădători ai valorilor pe care pretind că le-ar sluji.

Pe lângă trădarea lui, pentru care Simion este complet descalificat de la orice pretenții și pentru care nu există decât soluția dispariției cât mai degrabă și pentru totdeauna din spațiul public, mai este și incapacitatea lui politică, incapacitatea lui de a coagula forțe autentice în jurul lui (și aici evident că mă refer și la cei care nu au acceptat să fie trădători împreună cu acest nemernic), lipsa lui de credibilitate, foarte mulți oameni dându-și seama și tot mai bine de șarlataniile acestui impostor, faptul că el nu poate să convingă oamenii onești, făcînd apel doar la aceia dispuși să trădeze valorile autentice, apoi doar la naivi, la ignoranți, la cei care sînt, se lasă efectiv prostiți, înșelați, prin diverse cauze, de către această „viperă” perversă, parșivă, plină de prefăcătorie și de mîrșăvie, plină de minciună și de șarlatanie.

Citat:
În prealabil postat de Iorest
(...) creștinii sunt nesimțit de delăsători atunci am înțeles de ce nu ai nicio șansă să faci ceva care să rămână în istorie.
Eu ți-am explicat cred că în zeci de postări, de texte, că asta este linia dată de ierarhii care jupânesc BOR, iar tu în loc să pricepi și să accepți adevărul și direcția corectă, n-ai făcut decât să încerci să justifici tot felul de nemernicii ale unor astfel de personaje. Iar ulterior vii să te plângi, sau să te prefaci că plângi. Dar creștinii nu sînt conduși de Simion, iar acest așa-zis „partid”, cu emblemele ălea de culoarea diareii, nu convinge, nu-i capabil să convingă, iar „mobilizările” făcute de Simion în vederea alegerilor locale au fost făcute exclusiv la presiunile unor sioniști antiromâni și antiortodocși, „antihriști” chiar am putea să le spunem, a căror slugă este acest trădător, și care și-au dat seama de șarlataniile lui Simion cu înregistrările lui pe FB și așa mai departe, de faptul că în mod deliberat Simion și acoliții au gestionat cum au făcut-o problematica organizațiilor județene, locale și așa mai departe.

(Iar apropo de ceea ce îi leagă pe Simion și pe „doamna Diana”, a se vedea că într-un mod asemănător a tratat și aceasta ȘOȘul, ba chiar ea nici nu și-a pus problema să obțină ceva la locale, neavînd spre exemplu presiunile la care a fost supus Simion de stăpînii lui sioniști anticreștini și antiromâni, că el nu slujește pe români și România ca stat național românesc și nici creștinătatea ortodoxă, el slujește pe alții, după cum a și declarat de mai multe ori.)