View Single Post
Vechi 24.10.2024, 13:47:35
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859
I-au publicat parțial șarlatanii de la „Active News” un articol în care și-a pus obrazul la bătaie pentru „vicarul” Streza și pentru trădătorul antiromân Georgică „Che Gargara”;
Avînd în vedere mențiunea făcută mai sus și propunerea detalierii subiectului, lectorul AURist Chira Vasile a scris un articol în decembrie anul trecut de „apărare” a nelegiuiților George Simion și IPS Streza zis și „Caiafă”, un articol în care încearcă, în mod nereușit, să descrie realitatea politică drept exclusiv o confruntare între „patrioți și trădători de țară”, așa cum se și exprimă, între conservatori și așa-ziși progresiști, chiar și în condițiile în care am demonstrat încă de atunci, și nu doar de atunci încoace, falsificarea și deturnarea unor astfel de principii în primul rînd de către Simion, dar și de către supușii lui din AUR, care s-au făcut și se fac complici la actele de trădare și de șarlatanie, de escrocherie politică ale acestui impostor și extremist antiromân și antiortodox, anticreștin. Situația este astfel descrisă, ca și cum nu ar fi existat și nu ar exista și alte opinii, și mă refer la cele sustenabile, precum cele exprimate de mine aici pe forum, chiar dacă au fost și alții înaintea mea care să fi publicat opinii relativ similare, precum de exemplu au exprimat Diana Șoșoacă (exclusiv verbal, neasumat însă în scris și instituțional, oficial), sau unii intelectuali în revista „Certitudinea”, însă nici acestea nu au fost singurele manifestări. (Din păcate, și nu în ultimul rînd din păcatele lectorului Chira Vasile, astfel de opinii n-au primit „certificat de existență” sau „de naștere”; probabil că trebuiau să meargă la de-alde Chira Vasile și la mulți alții ca el, că sînt mulți care au marșat în paradigma respectivă în spațiul public, să își ceară „emiterea certificatului”...)

„DESPRE “DECORAREA” LUI GEORGE SIMION DE CĂTRE MITROPOLITUL LAURENȚIU STREZA. UN PUNCT DE VEDERE” (sursa: Blogul lui Vasile Chira)
https://vasilechira.wordpress.com/20...nct-de-vedere/

Câteva fragmente din acest articol au fost reluate și de șarlatanii „filoauriști” de la „Active News”, făcîndu-i astfel publicitate articolului și autorului, eu spre exemplu de la AN am aflat de articolul respectiv pe care l-am citit ulterior în întregime, altfel probabil n-aș fi luat la cunoștință, sau cel puțin nu în timp util.

„Un teolog sibian apără decizia Înaltpreasfințitului Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, de a-l decora pe George Simion. (...)”
https://www.activenews.ro/cultura-bi...andemie-186315

(Voi reveni și cu alte comentarii asupra unor idei din articolul respectiv.)