Citat:
În prealabil postat de cozia
Sunt sigur ca nu a fost o gafa. Tot ce spune este conform realității. Trebuie doar sa treci de fațada simplista populista a intelegerii lucrurilor.
Ești destul de versat ca să vezi imediat ca motorina produsa în tara nu este pentru AICI, si mai analizează propietarii acelor rafinării.
Nu totul îi la vedere directa.
|
Omul e plat chiar nu știa că se produce motorină fiindcă ori nu s-a interesat or nu a înțeles ce-i comunicau diferite ministere.
Citat:
Chiar am fost impresionat, ca a vorbit liber foarte coerent și articulat.
|
Mai nou asta e o calitate care să te facă președinte, premier sau ministru, bravos, așa popor așa conducători!
Citat:
În nici o tara n-a avut absolut nici o relevanta tipul partidului în timpul prandemiei. Putea fi și partidul lui papaPius.
Cine s a opus prin Africa, parcă, acum impinge PANSELELE DE LA RADACINA IN SUS.
|
Vezi că nu toți au dat milioane de euro presei ca să transmită teroare psihologică, Boiko Borisov a lăsat în Bulgaria Bisericile deschise de Paști, cred că am mai avut discuția asta o dată parcă și tu deja pare că le găsești scuze unora care intenționat au mărit datoria publică pe furturile din pandemie, achiziții la suprapreț nejustificate.
Așa jeg de conducători mai rar în alte țări indiferent cât sunt de mici sau mari, eu nu cred că se găsește unul la fel de jegos ca Florin Câțu în Serbia sau Macedonia care să guverneze măcar.