Citat:
În prealabil postat de cozia
Din cluburile alea NU DEMISIONEZI.Esti al lor pe viata. Școlit fiind pleci mai departe, unde esti "repartizat" pentru a facilita implementări.
Cei care ii pun întrebari sunt foarte timizi. Asta I problema.
Oricum, cui ii pasa de țeparii teparilor vorba colegului.
|
El nu mai are nicio pârghie să implementeze, dar e și treaba cu elaborarea strategiei de dezvoltare durabilă a ONU la care a lucrat și cât e impactul ei în Agenda 2035.
Cred că e un diplomat abil, dar rolul lui e mai mult de ambasador decât de președinte, cred că știe politică externă mai mult decât Geoană sau Ciucă.
Eu nu voi vota partide de țâști bâști de 2% sau să-mi anulez votul, nu-mi pierd o oră cu votul în care puteam să mă odihnesc că nu sunt un bugetar cu program de lux și chiar contează fiecare oră de odihnă.
Nici nu voi pleca de 1 Decembrie nicăieri ca să stau să votez, că așa au făcut șerpii ăștia din PNL-PSD cu gândul că lumea va fi în minivacanță plecată or pe afară, or la Alba Iulia sau în pelerinaj la Peștera Sfântului Andrei și nu va putea vota la Parlamentare unde are domiciliul și așa își vor mobiliza ei flămânzii de partid și oamenii pe care-i pot șantaja plus bugetarii și iarăși ne vor arunca într-o dictatură 10 ani.
Când votez, o fac cu gândul să produc efecte adică AUR la ora asta ia cel mai mult dintre partidele imprevizibile pt sistemul ticăloșit, chiar și cu dezertări tot va păstra un 15%.