View Single Post
Vechi 08.11.2024, 01:55:43
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Eu nu cred ca vine nici o nota de plata. La el totul este numai gargara ieftina de ȘouMan.
La fel urla și în 2016 ca asanează " mlastina" și n a făcut nici un kkt, mai mult, l au asanat și l au blocat pe el din toate partile. Deci este moale, vax albina!
O sa vedem acum cu ce noi rahaturi mai iese la inaintare, drept praf în ochi.

Cu o asa familie numeroasa este de înțeles ca ești prins intr o menghina, intr o neputință continua de FRICA.

FRICA PARALIZEAZA TOATA INITIATIVA DE A FACE CEVA.
În 2016 nu știa ce-l așteaptă, apoi a fost lucrat de Mike Pence și alții, eu nu sunt un fan Trump chiar l-am văzut jignind gratuit anumite persoane, nici nu era amuzant.

Probabil că dacă nu era buruienos la gură mai avea câteva milioane de voturi în tolbă, dacă era el în plandemie nu se întindea atâta nebunia și după o primă etapă când nu știai unde s-o apuci se așezau lucrurile mai repede fără certificate de vaccinare și alte măgării.

Acum nu mai are ce pierde, problema e că el ar fi în stare să escaladeze un război, fiindcă se și pricepe să-l ducă spre deosebire de Hillary, Kamala și Obama, e un negociator dur cu alte țări.