View Single Post
Vechi 12.11.2024, 21:09:39
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Oare nu este nimeni care sa I atragă atenția ca genul asta de dialog nu îl ajuta deloc ci are fix un efect invers la public.
Cred ca va cunoașteți din cum îl susții, asa ca poate I menționezi tu ca lumea nu I chiar asa naiva sa creadă ca el îi poate obliga pe miliardarii occidentalii cu hipermarketuri sa facă ce vrea el.
Se poate pune o pondere din totalul produselor alimentare ale magazinelor să fie din producție proprie.
În Grecia cum se poate să aducă un fermier local aprovizionarea cu produse într-un anumit areal ?

Tocmai că-l ajută fiindcă dă asigurări că nu va împinge la exterme nebunia cu pesta micilor rumegătoare - să omoare oile, sau cu pesta porcină să distrugă porcii, sau cu aviara să distrugă găinile sau cu boala vacii nebune șamd.

Nici nu va limita creșterea animalelor în gospodăria individuală.

Nu-l cunosc personal, nu am poze cu George Simion, acționez doar în logica votului util, decât să stau degeaba acasă, sau să-mi anulez votul mai bine îmi maximizez efortul și produc efecte.

Până acum nu aveam pe cine pune ștampila, acum deși e un om cu greșeli măcar aduce grei din societatea civilă ca Virgiliu Gheorghe, Mihai Neamțu și alții în spațiul public, n-am cum să stau acasă.

Când s-a pi..t PNL pe noi în pandemie și ne-a băgat în închisoare, ieșeam ca handicapații cu scrisorică de voie, ne-a închis Bisericile deși se dau mari creștini toți erați vocali, acum uitați și-i încurajați să facă noi abuzuri.

Ar trebui să dispară de pe harta politică PNL la cum a gestionat Pandemia, iar USR pt ce a făcut la referendumul pt familie și apropierea de drogangism, blasfemie și comportamente de risc.

Last edited by Iorest; 12.11.2024 at 21:24:18.
Reply With Quote