View Single Post
Vechi 19.11.2024, 21:24:01
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
1. Glumesti?
Referitor la candidați, se vede ca nu știi
Boss candidații democraților sunt niște lipitori la bugetul de stat, nu ar fi problemă că sunt bugetari dacă n-ar extinde sistemul acesta bugetăresc asupra oamenilor care trăiesc și falimentează din economia liberă.

Nu știu din ce familie de bogătași e Kamala Harris, sau Obama.

Citat:
sau ii justifici lui Simion situația de functionar sărăntoc de la bloc " in asteptare"...
Dacă George Simion voia să se îmbogățească din politică se punea locul 1 la Europarlamentare și lua și salariu de acolo și pensie de europarlamentar, câștiga minim 2 mandate.

Faptul că el dona o parte din salariu la niște copii din Oltenia sau pt cauze sociale arată că e gata să piardă totul.
În mod normal ar fi fost obsedat să-și scoată banii pe apartamentul din Dristor moștenit de la părinți pe care l-a vândut în campania la europarlamentare pt a-și susține cheltuielile logistice ale campaniei.

Citat:
2. Mori de ras cu Terhes când zice ca el a emigrat ca toti sarantocii, de nevoie în SUA :))), dar nu știu cum se face ca s a intors DE ACOLO drept candidat la Președinție. Incredibil! Asta I cea mai caraghioasa, de razi cu lacrimi, dar cu stare vomitiva acuta.
Prin declarația asta chiar si a dat foc la valiza, considerandu ne pe toti niște dobitoci ordinari, prosti facuti gramada retardați.
Terheș a păcălit multă lume chiar și din mediul neoprotestant, nu doar greco-catolic, dar toți se vor convinge ce caracter are, dacă el poate să mintă la oră de maximă audiență despre Simion care l-a pus locul 1 mi-e clar că n-are niciun Dumnezeu.

Mi-am dat seama că e un ticălos când nu și-a plătit cotizația la PNȚCD, adică Aurelian Pavelescu l-a pus pe loc eligibil de europarlamentar prin negociere cu Dragnea și l-a făcut milionar în euro, și el nu a întors înapoi nici măcar vreo 10.000 de euro sau mai puțin.

Last edited by Iorest; 19.11.2024 at 21:29:31.
Reply With Quote