Citat:
În prealabil postat de cozia
1. Glumesti?
Referitor la candidați, se vede ca nu știi
|
Boss candidații democraților sunt niște lipitori la bugetul de stat, nu ar fi problemă că sunt bugetari dacă n-ar extinde sistemul acesta bugetăresc asupra oamenilor care trăiesc și falimentează din economia liberă.
Nu știu din ce familie de bogătași e Kamala Harris, sau Obama.
Citat:
sau ii justifici lui Simion situația de functionar sărăntoc de la bloc " in asteptare"...
|
Dacă George Simion voia să se îmbogățească din politică se punea locul 1 la Europarlamentare și lua și salariu de acolo și pensie de europarlamentar, câștiga minim 2 mandate.
Faptul că el dona o parte din salariu la niște copii din Oltenia sau pt cauze sociale arată că e gata să piardă totul.
În mod normal ar fi fost obsedat să-și scoată banii pe apartamentul din Dristor moștenit de la părinți pe care l-a vândut în campania la europarlamentare pt a-și susține cheltuielile logistice ale campaniei.
Citat:
2. Mori de ras cu Terhes când zice ca el a emigrat ca toti sarantocii, de nevoie în SUA :))), dar nu știu cum se face ca s a intors DE ACOLO drept candidat la Președinție. Incredibil! Asta I cea mai caraghioasa, de razi cu lacrimi, dar cu stare vomitiva acuta.
Prin declarația asta chiar si a dat foc la valiza, considerandu ne pe toti niște dobitoci ordinari, prosti facuti gramada retardați.
|
Terheș a păcălit multă lume chiar și din mediul neoprotestant, nu doar greco-catolic, dar toți se vor convinge ce caracter are, dacă el poate să mintă la oră de maximă audiență despre Simion care l-a pus locul 1 mi-e clar că n-are niciun Dumnezeu.
Mi-am dat seama că e un ticălos când nu și-a plătit cotizația la PNȚCD, adică Aurelian Pavelescu l-a pus pe loc eligibil de europarlamentar prin negociere cu Dragnea și l-a făcut milionar în euro, și el nu a întors înapoi nici măcar vreo 10.000 de euro sau mai puțin.