View Single Post
Vechi 23.11.2024, 15:06:00
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Totuși,voi continua să fiu un rebel,și voi continua să vorbesc despre Hristos și Biserică și spiritualitate, chiar dacă acum toată lumea vorbește despre alegeri,pesede și dacă George Simion ne poate mântui țara.

Deșertăciuni fraților, apă de ploaie sau zăpadă,in cazul de față.

Mi-am pierdut eu timp din viața terestră și mai rău decât cu politica și dezbateri electorale, însă sunt doar un alt show regizat pentru entertainment și sursă se interes efemer și distragerea de la planul de distrugere al Planetei.

Asta se pregătește acum și suntem mai aproape ca niciodată de apocalipsă in cel mai veridic sens.

Minciuni minciuni minciuni…..

Toate,dar alegem sa le credem.

Și refuzăm să acceptăm adevărul și Adevărul.

A-L căuta, înțelege și urma pe Hristos nu înseamnă să te ascunzi neapărat în peșteri și să te adâncești in singurătate.

Deasemenea nu înseamnă să te arunci in rugăciuni lungi și epuizante din care nu înțelegi nimic.

Nici măcar dacă îți dai toată averea ta săracilor sau faci toate faptele bune…

Toate acestea sunt doar efortul tău , și acțiunile tale….Orice om se poate retrage în pustie,poate sa se roage non-stop sau să aibe acțiuni de filantropie sau orice alte faptele bune și comportamente morale.

Aceste lucruri le puteai face și fără Hristos sau Dumnezeu.

Vedem oameni cu energie pozitivă, frumoși, decenți,morali care ne inspiră…. Și ne par modele și încercăm să-i imităm.

Fraților, oameni buni,dragilor sau știu Io ce alte forme de adresare pot fi utilizate,

Restul e tăcere…

Toate sunt deșarte

Nici eu n-am înțeles asta decât când mi s-au dat să o înțelegem.

Și o înțeleg uneori așa fracționat și pas cu pas reușesc să înțeleg cum pot trăi într-o lume deșartă și în ce scop are rost să trăiești în așa lume.

A, și cel mai important, că era să uit esențialul.

A urma, înțelege și crede in Hristos nu înseamnă a adera la o religie,sau a renunța la una, dacă o ai,cel puțin din cele creștine.…

FOARTE IMPORTANT!!!

Indiferent din ce cult creștin faci parte relația cu Hristos,este ceva personal.

Pe mine,cel puțin acum in acest aspect nu mă interesează,doctrina,religia,teologia, istoria creștinismului etc…

Mă interesează strict HRISTOS și relația mea cu EL.

La care El m-a învitat…. Deasemenea și eu L-am căutat,este esențială și dorința noastră, însă de multe ori el bate la ușă chiar și dacă nu știi tu cine este El.

Tocmai aici am vrut sa ajung.

Indiferent cât de bun ai fi tu,cât de multe fapte bune ai face, cât de mult te-ai ruga,ai posti ai da bani la săraci,biserici etc….Și deasemenea cât de mult ai fi fost în cealaltă direcție, a păcatului…

In ambele cazuri, dacă nu-L cunoști pe Hristos și nu te cunoaște El pe tine….

Toate sunt in van….

Orice fapte ritualice ai face,in orice religie sau cult creștin, dacă le faci fără a fi cu adevărat în Hristos,nu au sens.

Creștinismul ca religie are sens,doar daca este practicat de oameni care cu adevărat au dorința de a fi uniți cu Hristos,ca IISUS cu adevărat sa vina peste fiecare in mod real.

Eu pot înțelege în sfârșit Creștinismul și pe Iisus Hristos fiindcă mi le-a arătat El,de mai multe ori în viața, însă de multe ori am pierdut acest har de la El, însă fără descoperirea lui Dumnezeu,nu înțelegem nimic,doar ne chinuim sau amăgim in iluzie.

Majoritatea ne desfătăm in plăcerile lumești,in iluzie și viciu,iar restul zidim o lume seculară și rațională,unde de multe ori îl integram și pe acest dumnezeu platonic/aristotelic inventat și proiectat de mintea noastră colectivă.

Însă nu de acest dumnezeu lumesc avem noi nevoie.

Noi avem nevoie de IISUS HRISTOS și Tatăl său ,care alături de Sfântul Duh reprezintă

ADEVĂRUL