View Single Post
Vechi 23.11.2024, 19:48:49
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Iorest, te-ai lăsat atras în acest microb al apartenenței unui grup artificial susținut de sistemele lumești in vederea regizării unui scaun pentru Antihrist.

Toate sunt deja stabilite și votul este cea mai mare minciună politică și cu efect zero în vederea stabilirii idealurilor Guvernului Central.

Noi ca țara nu avem altă alegere, indiferent de bună-credință a românilor care își pun speranțele în acești oameni marionete.

Toate se vor întâmpla cum se dictează de Jos, că Sus este cel din altă Împărăție.

Singurul Rege, Conducător, Împărat este Hristos, și dacă considera necesar, înființa aici o Împărăție pe Pământ.

Dar IISUS nu a înființat un partid politic nici nu ți-a cerut asta.

De ce sa fim slabi in Credință și să ne lăsăm înșelați de aceste regii ieftine in calitate, necesitate și conținut,care risipesc bani și alte resurse,plus speranțele oamenilor care mereu așteaptă o Salvare.

Nimeni înafara de Iisus nu te poate salva!!!

Dă-i Cezarului ce-i al lui măi Iorest,dar nu uita să-i dai și Dumnezeu ce-i al Lui.

Plus amintește-ți pe care Stăpân vrei să-L servești.

Eu am servit Satanei de mi-a ajuns.GATA!

Pe cât pot incerc sa stau înafara jocurilor lui, unde mereu câștigă doar el.

La fel și în cazul acestor alegeri sau orice alt joc de guvernare națională sau mondială.

Lasă politica să-și îngroape morții ei,tu urmează lui IISUS.

Că eu așa te știam de atâția ani de când te știu pe forum.

Nu vei câștiga absolut nimic din politică!

In IISUS vei câștiga TOTUL.

Nu îndemn la teocrație sau alte sisteme politice.

Pur și simplu știu că toate sisteme politice și toate Guvernele sunt supuse și conduse de Satan,și se poate vedea cu ochiul liber asta.

Așa că tocmai asta este Lupta.

Niciun partid politic,niciun lider uman nu poate învinge acest Sistem Guvernat de Satan!

Doar Hristos când va veni va dărâma această împărăție a păcatului, războiului, abuzului, hoției,etc.

Așa că luptă cu resursele pe care ți le-a dat Dumnezeu, că ai destule capacități in favoarea lui Hristos!

Atâta,restul sunt ispite de la celălalt,care ne vânează pe toți și ne atacă exact acolo unde știe că avem slăbiciuni și îi lăsăm uși deschise.

Tu ești ispitit de Politică precum eram eu de Ocult...

Eh,ambele au același Domn,să știi.