View Single Post
Vechi 24.11.2024, 20:08:48
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Chiar nu mi pasa dacă iese ea, pentru ca știu ca nu pot face nimic ca să schimb asta, părerea mea, si mai ales ca nu contează, tot părerea mea. Ea ar fi un fel de Meloni din Italia, la fel de inutila dar ..o față acolo la sesiunile de poze.
Nu, nu sunt de acord cu desenatul căsuțelor, am votat cu cine mi a fost la un moment dat simpatic. Atât!
Nu are nicio treabă cu Meloni e pro lgbt în școli, pro căsătorii gay, pro avort trecut în Constituție, pro vaccinism și teroare bio-sanitară, pro cenzură prin CNA, pro intervenționism al statului în dogma Bisericii, pro-taxe mari vezi că primăriile USR au cele mai mari taxe din țară, pro cedare de resurse, pro nebunie climatică, pro închidere de piețe, pro limitare a crescătoriilor de animale în gospodăria proprie.

Vorbesc serios că dacă avea șanse generalul Ciucă nu scriam atât, parcă părea mai rezonabil deși PNL e un partid alunecos.

Există riscul să câștige cel mai precar pregătit candidat dintre cei 5 cu șanse.

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Nu, nu sunt de acord cu desenatul căsuțelor, am votat cu cine mi a fost la un moment dat simpatic. Atât!
Mă bucur totuși că ai votat și ai sesizat imaturitatea îndemnului Dianei Șoșoacă, oricum dacă nu ne vom regăsi pe o baricadă comună civico-politică ne vom dezintegra ca și națiune creștină.

Avem nevoie unii de alții în bătăliile pentru drepturi și libertăți care vor urma.

Last edited by Iorest; 24.11.2024 at 20:11:44.
Reply With Quote