View Single Post
Vechi 25.11.2024, 08:02:04
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Nimeni nu se va asteapta la asta, dar parca vad o calificare in turul doi a domnului Simion impreuna cu doamna Lasconi in timp ce Ciolacu, Ciuca si Geoana nu vor intra in turul doi. Romania intra astfel in era innoirii si vechea garda de politruci dispar de pe scena politica. PSD-20%, PNL 10%... balamalele gen UDMR, PMP, PNTCD... sub 5%.

Cam asta imi spune mie al 6-lea simtz.
Sper ca vom trai si vom vedea daca ma insala.
Aproape ca am nimerit-o, doar ca s-a intamplat mai bine decat am ”prevazut”.... am sperat, am crezut si m-am rugat. Cineva acolo susIisus ne iubeste!

Calin Georgescu e mai bun ca si Simion fiind un pacifist convins, un om serios si demn, are centura neagra la shotokan, stie ce ar fi bine pentru noi iar Lasconi e foarte credincioasa, pai cine a mai vazut sa porti la gat nu o cruce ci doua, una pentru ea si una pentru fica-sa.

Mai sunt de numarat 200k voturi si mai are nevoie de 5km lucru foarte posibil si iese Lasconi deasupra.

Tinerii tiktocari si suveranistii si-au luat tara inapoi de la politruci! Minune!!!!!

Victorie!!!...suveranista.

Chiar daca nu trece Lasconi in fata fiindca PSD-PNL fura ca-n codru (io sper sa treaca in fata), e totusi cea mai mare victorie de moral pentru demnitatea romanilor credincioasi si a tinerilor frumosi si liberi, dupa marea batjocura uslamista patronata de ciolhannis!

MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 25.11.2024 at 08:07:31.
Reply With Quote