25.11.2024, 08:23:04
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Moroco
Aproape ca am nimerit-o, doar ca s-a intamplat mai bine decat am ”prevazut”.... am sperat, am crezut si m-am rugat. Cineva acolo susIisus ne iubeste!
Calin Georgescu e mai bun ca si Simion fiind un pacifist convins, un om serios si demn, are centura neagra la shotokan, stie ce ar fi bine pentru noi iar Lasconi e foarte credincioasa, pai cine a mai vazut sa porti la gat nu o cruce ci doua, una pentru ea si una pentru fica-sa.
Mai sunt de numarat 200k voturi si mai are nevoie de 5km lucru foarte posibil si iese Lasconi deasupra.
Tinerii tiktocari si suveranistii si-au luat tara inapoi de la politruci! Minune!!!!!
Victorie!!!...suveranista.
Chiar daca nu trece Lasconi in fata fiindca PSD-PNL fura ca-n codru (io sper sa treaca in fata), e totusi cea mai mare victorie de moral pentru demnitatea romanilor credincioasi si a tinerilor frumosi si liberi, dupa marea batjocura uslamista patronata de ciolhannis!

|
Ciolacu mai are vreo 900 de voturi în față apropo de manipulările în care au crezut oameni de bună credință precum Cozia și Seraphim 7 că votul nu contează.
Câteva mii de voturi la un bazin de 19 milioane înseamnă o diferență de 0000,%
Din contră dacă nu ne prezentăm la Parlamentare va fi mai rău, că USR va avea o putere foarte mare de a distruge societatea tradițională.
Să nu fim cretini să dăm toată puterea în mâna progresiștilor!
Cât îl privește pe C.G. omul e mason în Clubul de la Roma, crede în new-age nu în ortodoxie și nu e pro - Atlantist.
Are de dat niște explicații cu privire la cum a ajuns la electoratul care nu stă pe tiktok, fără întâlniri față în față cu alegătorii și fără să apară la tv.
Cum a ajuns la oamenii din rural care nu au internet, la categoriile defavorizate de cetățeni care nu au timp să stea pe net,abia-și câștigă traiul și la pensionari sau publicul captiv al televiziunilor
Last edited by Iorest; 25.11.2024 at 08:27:23.
|