Eu abia azi am descoperit materialul cu Sfanta Mucenita Heruvima, fiind in cautarea de materiale pentru thread-ul legat de viata si minunile Sfantului Ioan (Maximovici)de Shanghai si San Francisco, Noul Facator de minuni.
Mi s-a parut cutremurator tot ce am citit in materialul despre Sfanta Mucenita Heruvima, despre cum pot face atata si atata rau evreii si in general anticrestinii, ateii , satanistii tinerilor crestini care nu li se supun intru totul: ii ucid prin iradiere, infarct provocat de la distanta si alte cate si mai cate mijloace satanicesti.
Sarmana fata (avea, cred, cel mult 26-27 de ani cand a murit...), cat trebuie sa mai fi suferit ducandu-si in acest fel crucea vietii, dar oare de ce ar trebui sa judecam noi, nevrednicii si nemilostivii actiunile Domnului, cand El stie infinit mai bine decat noi ce face si din ce motiv face ceea ce face.
Acum este in ceruri in ceata Mucenicilor... si se roaga pentru noi, cei pacatosi, ramasi pe pamant!
O, Doamne, slava Tie, Dumnezeul nostru, slava Tie!
Pomeneste-o, Doamne, pe Sfanta Mucenita Heruvima in Imparatia Ta si asculta-i rugaciunile pentru noi, pacatosii si nemilostivii ramasi aici pe pamant!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mantuieste, Doamne, poporul Tau si binecuvinteaza mostenirea Ta.
Biruinta binecredinciosilor crestini asupra celor potrivnici daruieste!
-------------------------------------------------------------------------------------
|