N-am fost fan niciodată Elena Lasconi, și nimeni nu i-a oferit susținerea sau votul în baza competenței sau altor forme de prețuire.
Susținerea pentru Elena Lasconi a fost în primul rând bazat pe 3 mari cai frumoși: feminismul, primăria Câmpulung și faptul că este un personaj din categoria celor "buni" și esențial dinafara "sistemului".
Iar aproximativ 50% din voturile primite de ea ,au fost voturi împotrivă celorlalți candidați,gen PSD/PNL sau chiar AUR.
Însă, și mare atenție,AUR și Simion nu au pierdut in fața lui Lasconi, nici în fața lui Ciolacu.
Ei au pierdut in fața lui Calin Georgescu, fiindcă electoratul targetat de Simion a migrat spre Călin,la fel și cei ai lui Sosoaca.
De ce a pierdut Simion?
Fiindcă nu a fost Suvernist până la capăt, fiindcă s-au gudurat pe lângă sistem, fiindcă nu a fost dedicat proiectului inițial.
Tocmai de asta s-a dezlipit de el adevărata extremă dreaptă.
Simion a încercat să împacheteze mesajul într-un conținut împachetat in artificii mainstream.
Poporul însă nu l-a mai crezut și a mers spre Călin Georgescu,care a păstrat același Duh,real, original și autentic.
Retractez, vorba ăia, și da uite că votul contează,in sfârșit.
Dacă am devenit recent credincios în Hristos și Dumnezeu, uite că cu ocazia asta am devenit și un credincios politic și național.
Îmi asum susținerea către dl Călin Georgescu,cu toate consecințele ei.
Cu siguranță dacă eram mai responsabil ca cetățean și îl căutam mai devreme,avea susținerea, care mersese așa simbolic către dl Geoană, întrucât nu am votat.
Însă totuși observ că votul chiar poate schimba ceva, și uită că a făcut-o.
Cu siguranță sub umbrela d-lui Georgescu rezonez cu aceasta extremă dreapta,care a fost expusă în România de 2 personaje mai puțin pe frecvența mea.
Desigur Sosoaca a fost și rămâne plăcerea mea vinovată.