Doua citate, unul din Lasconi, unul din Simion. Va las pe voi sa judecati:
Lasconi: "âNu. Mie mi-e frică. Nu. Nu susČin. Či ČtiČi de ce nu susČin? Pentru că mi-e teamă să nu pună stăpânire pe tine. ČtiČi că în Biblie scrie că totul este acceptat până când pune stăpânire pe tine. Mi-e frică de marijuana.â
Simion: âconsumul de droguri este, de fapt, o boală cauzată de lipsa de strategie a Čării. Singura soluČie este dezincriminarea consumului Či ajutorarea celor dependenČi, la pachet cu un strict control la frontiere Či pedepsirea traficanČilorâ, pe lângă alte răspunsuri scrise precum âeste inutilă Či folosită greČit pedepsirea consumatorilor - eforturile trebuie să meargă către prevenČie Či ajutarea celor dependenČiâ Či âda [scoatem pedeapsa pentru consumatorii de droguri], e anacronică [...].â
https://pressone.ro/cea-mai-mare-tea...despre-droguri
Intrebare 1: Cine e mai crestin radical dintre cei 2?
Intrebare 2: Cine are IQ cu 30 puncte mai mare decat celalalt?
Intrebare 3: Cine e un om de anii 50 din USA si cine e un om de 2024 din Europa?
Asta ca sa o terminam cu trangenderismele sorosiste epsteiniene de pe antena 3. E simion cu 30 puncte de IQ peste fata asta si mai putin crestinopat ca ea. Nu degeaba a si rupt-o in dezbatere.