View Single Post
Vechi 26.11.2024, 08:16:18
Circle Circle is offline
Member

Data înregistrării: 01.09.2024
Implicit

Doua citate, unul din Lasconi, unul din Simion. Va las pe voi sa judecati:

Lasconi: "„Nu. Mie mi-e frică. Nu. Nu susțin. Și știți de ce nu susțin? Pentru că mi-e teamă să nu pună stăpânire pe tine. Știți că în Biblie scrie că totul este acceptat până când pune stăpânire pe tine. Mi-e frică de marijuana.”

Simion: „consumul de droguri este, de fapt, o boală cauzată de lipsa de strategie a țării. Singura soluție este dezincriminarea consumului și ajutorarea celor dependenți, la pachet cu un strict control la frontiere și pedepsirea traficanților”, pe lângă alte răspunsuri scrise precum „este inutilă și folosită greșit pedepsirea consumatorilor - eforturile trebuie să meargă către prevenție și ajutarea celor dependenți” și „da [scoatem pedeapsa pentru consumatorii de droguri], e anacronică [...].”

https://pressone.ro/cea-mai-mare-tea...despre-droguri

Intrebare 1: Cine e mai crestin radical dintre cei 2?

Intrebare 2: Cine are IQ cu 30 puncte mai mare decat celalalt?

Intrebare 3: Cine e un om de anii 50 din USA si cine e un om de 2024 din Europa?

Asta ca sa o terminam cu trangenderismele sorosiste epsteiniene de pe antena 3. E simion cu 30 puncte de IQ peste fata asta si mai putin crestinopat ca ea. Nu degeaba a si rupt-o in dezbatere.

Last edited by Circle; 26.11.2024 at 08:22:57.
Reply With Quote