View Single Post
Vechi 26.11.2024, 08:17:04
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Însă, și mare atenție,AUR și Simion nu au pierdut in fața lui Lasconi, nici în fața lui Ciolacu.

Ei au pierdut in fața lui Calin Georgescu, fiindcă electoratul targetat de Simion a migrat spre Călin,la fel și cei ai lui Sosoaca.
De ce a pierdut Simion?
AUR nu a pierdut, mai degrabă nu a crescut de la scorul la europarlamentare, are tot 1.300.000 de voturi.
Practic e un partid validat în trei mari bătălii 2020 - accederea în Parlament și 2024 - Europarlamentare și Locale plus Prezidențiale T1.

Marele perdant e PSD care are o mega mașinărie de partid și în teritoriul ca membri activi, primari, președinți CJ și în audio-vizual.

Citat:
Fiindcă nu a fost Suvernist până la capăt, fiindcă s-au gudurat pe lângă sistem, fiindcă nu a fost dedicat proiectului inițial.

Tocmai de asta s-a dezlipit de el adevărata extremă dreaptă.

Simion a încercat să împacheteze mesajul într-un conținut împachetat in artificii mainstream.
De când a intrat în politică George Simion, momentul 2019 a spus că nu e anti-NATO și problema era doar cum negociem în UE, dar oamenii care se lasă tâmpiți de minciunile propagandei lui Bot și a ziarelor care mint plus presa mainstream au în minte altă percepție raportată la el.

Mi se pare un candidat care chiar se duce pe centrul eșicherului politic.

Citat:
Cu siguranță sub umbrela d-lui Georgescu rezonez cu aceasta extremă dreapta,care a fost expusă în România de 2 personaje mai puțin pe frecvența mea.

Desigur Sosoaca a fost și rămâne plăcerea mea vinovată.
Călin Georgescu doar folosește teme precum istoria interbelică și altele pt a șoca, pt a produce audiență șamd, când era pe la ONU și Clubul de la Roma nu crezi că a fost verificat atent înainte să i se încredințeze posturi ?