View Single Post
Vechi 26.11.2024, 09:39:25
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Poporul însă nu l-a mai crezut și a mers spre Călin Georgescu,care a păstrat același Duh,real, original și autentic.

Retractez, vorba ăia, și da uite că votul contează,in sfârșit.

Dacă am devenit recent credincios în Hristos și Dumnezeu, uite că cu ocazia asta am devenit și un credincios politic și național.

Îmi asum susținerea către dl Călin Georgescu,cu toate consecințele ei.

Cu siguranță dacă eram mai responsabil ca cetățean și îl căutam mai devreme,avea susținerea, care mersese așa simbolic către dl Geoană, întrucât nu am votat.

Însă totuși observ că votul chiar poate schimba ceva, și uită că a făcut-o.

Cu siguranță sub umbrela d-lui Georgescu rezonez cu aceasta extremă dreapta,care a fost expusă în România de 2 personaje mai puțin pe frecvența mea.

Desigur Sosoaca a fost și rămâne plăcerea mea vinovată.
Ce pot să zic, George Simion era un candidat de centru eșicherului politic dar s-a mitraliat în el din toate părțile și dinspre Șoșoacă, Terheș și dinspre zona care ține captive mințile oamenilor care se cred citiți, spilcuiți și rasați.
De multe ori a fost suprapunere între punctajele cu care-l ataca Șoșoaca pentru un public diferit și punctajele cu care Bot îl ataca pt alt tip de public.

În condiții de foc încrucișat, chiar e ceva admirabil că a rezistat tot la cifra de 1.3 milioane, dar e incredibil câtă muncă de convingere trebuie să faci doar pentru că presa scrisă și citită poate ține captive mințile oamenilor.

După 34 de ani românii încă au nevoie de tătuci ai presei care să le spună în ce chenar să pună ștampila deși fac tapaj de școli înalte.

Last edited by Iorest; 26.11.2024 at 09:42:37.
Reply With Quote