View Single Post
Vechi 27.11.2024, 08:02:26
Circle Circle is offline
Member

Data înregistrării: 01.09.2024
Implicit

Nu are nici o sansa Georgescu in turul 2. Oamenii il cunosteau doar prin video-uri de 1 minut in care vorbeste ca Mihai Viteazul in filmele de Sergiu Nicolaescu. Acum ca au aflat ca e defapt un politician de cariera, promovat de gorbaciovieni/iliescieni in anii 90, apoi de PSD, nu un om simplu din popor cum se pretinde, nu va mai fi votat. Adauga aici si toate tampeniile spuse de el gen rata de somaj zero prin focusarea pe cresterea de cai, apa cu microcipuri in ea, cum Vladimir e cel mai iluminat dictator, cum a vorbit el cu extraterestrii, etc.

Are doar 1 televiziune din 4, Realitatea TV si atat, detinuta de cel mai mare si mai pe fata propagandist rus din Romania - Cosmin Gusa. Predictia mea: 33% vs 66% in favoarea fetitei aleia prostute si fara simt al umorului sau carisma.

Majoritatea care au votat cu Georgescu in turul 1 au dat un vot de blam. Eu unul mi-am dat votul de blam pe Ludovic Orban, cotat la 0.8% si retras din cursa cu 3 zile inainte. Votantii Georgescu nu sunt oameni convinsi de el cu adevarat. Sunt oameni care au dat un vot de blam.

Last edited by Circle; 27.11.2024 at 08:05:08.
Reply With Quote