Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Pare că mă lupt cu morile de vânt,in condițiile in care nu sunt in sistem,sau plătit de sistem sau un susținător al lui.
Pur și simplu încerc să găsesc o soluție rațională și corectă în aceste condiții de haos,manipulare,dezinformare și lupte pentru Putere.
Una este să lupți împotriva unei idei și alta este să lupți împotriva unor oameni.
Dacă oamenii vor alege o anumită Cale,atunci ei au dreptate și fiecare trebuie sa respectam această decizie.
Însă eu personal nu sunt convins,ci mai degrabă am devenit extrem de confuz, întrucât văd că oamenii din jurul meu cred în ceva pe care eu îl văd malefic.
Și nu știu exact care dintre noi are dreptate...
|
Prietene asta îți zic și eu de ceva timp nu te mai pierde tu pentru ei, nu știi nici ce e în spatele progresiștilor și al liberalilor.
Nu știi cum va fii viața ta într-o guvernare a lor și dacă nu o vei duce prost și foarte prost, fiindcă s-au cam terminat împrumuturile și trebuie date înapoi, deci se va ajunge pe o spirală a mizeriei sociale similară cu anii 90-2004 când bubuia inflația, șomajul era spre 20% chiar dacă oficial se raporta doar 10%, se nenoroceau multe locuri de muncă prin tăiere la 0 a fabricilor și întreprinderilor, deja e inflație mare din 2020.
Poporul român a pierdut acel război.
Am citit o analiză economică - din cauza faptului că s-a mers pe capitalism sălbatic în anii 90 s-a trăit mai prost decât în anii 80 când se făceau multe economii.