View Single Post
Vechi 01.12.2024, 17:37:14
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
De ce politizezi orice?

Las-o in treaba ei de treabă.

Nu totul se raportează la Călin Georgescu sau împotriva lui.

Eu n-am scris aici numai de 1 decembrie.

N-am vorbit aici numai de 1 decembrie.

Topicul ăsta nu a fost inceput in scopuri politice.

Dacă recomand ceva,o fac din convingere personală.

Nu mă eticheta politic.
Ba da are substrat politic chiar dacă ai mai editat la el, cum să strecori schengen, nato, ue într-o compoziție legată de dragostea pt țară când pt toate organismele astea colective s-a plătit enorm, miliarde de euro din buget, s-au cedat resurse.

Din contră de la aderare încoace numai narative de diabolizare al poporului sunt zămislite din laboratoarele de propagandă, pt a-l dirija unde vor sponsorii propagandei.

Iar ce spuneai tu cu partenerii europeni era aceeași mestecătură sistemistă propagată de o săptămână pe tv.

E abject să șantajezi oamenii că țara va fi izolată, dacă nu iese cine trebuie, e șantaj emoțional, apel la irațional.

Nu ieși așa cum ți se năzare dintr-un tratat colectiv, sunt sancțiuni financiare mari, vezi că a subliniat și Sorin Roșca Stănescu ce regie ieftină se face pt a favoriza pe progresiști.

E posibil ca liberalii să se auto-saboteze intenționat, deja au greșit intenționat că nu e pe liste în diaspora partidul liberal fiindcă nu s-au pus femei pe listă, toate astea duc la un vot dublu pt partidul progresist.