Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
De ce politizezi orice?
Las-o in treaba ei de treabă.
Nu totul se raportează la Călin Georgescu sau împotriva lui.
Eu n-am scris aici numai de 1 decembrie.
N-am vorbit aici numai de 1 decembrie.
Topicul ăsta nu a fost inceput in scopuri politice.
Dacă recomand ceva,o fac din convingere personală.
Nu mă eticheta politic.
|
Ba da are substrat politic chiar dacă ai mai editat la el, cum să strecori schengen, nato, ue într-o compoziție legată de dragostea pt țară când pt toate organismele astea colective s-a plătit enorm, miliarde de euro din buget, s-au cedat resurse.
Din contră de la aderare încoace numai narative de diabolizare al poporului sunt zămislite din laboratoarele de propagandă, pt a-l dirija unde vor sponsorii propagandei.
Iar ce spuneai tu cu partenerii europeni era aceeași mestecătură sistemistă propagată de o săptămână pe tv.
E abject să șantajezi oamenii că țara va fi izolată, dacă nu iese cine trebuie, e șantaj emoțional, apel la irațional.
Nu ieși așa cum ți se năzare dintr-un tratat colectiv, sunt sancțiuni financiare mari, vezi că a subliniat și Sorin Roșca Stănescu ce regie ieftină se face pt a favoriza pe progresiști.
E posibil ca liberalii să se auto-saboteze intenționat, deja au greșit intenționat că nu e pe liste în diaspora partidul liberal fiindcă nu s-au pus femei pe listă, toate astea duc la un vot dublu pt partidul progresist.