“ARTICOLUL 148: Integrarea în Uniunea Europeana
(2) Ca urmare a aderarii, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum si celelalte reglementari comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate fata de dispozitiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.
(4) Parlamentul, Presedintele României, Guvernul si autoritatea judecatoreasca garanteaza aducerea la îndeplinire a obligatiilor rezultate din actul aderarii si din prevederile alineatului (2).”
N-am omis,nu a fost nici neștiință.
Scrie negru pe alb in Constituția Romaniei.
Dacă legile interne sunt contrare reglementărilor obligatorii ale Uniunii Europene, prioritate au cele ale UE.
Deasemenea scrie că Parlamentul, Guvernul și Președintele României plus Justiția, GARANTEAZĂ, îndeplinirea acestor obligații.
Tocmai de asta "sistemul" luptă împotriva unei mișcări care pune în pericol alianțele și partenerii României.
Sistemul luptă cu Constituția în mână și extrem de legal împotriva suveranistilor, întrucât are obligația constituțională să o facă.
Și eu apăr și cred în aceste valori ale Uniunii Europene.
La fel că orice român rațional.
Singurii care promovează politici și atitudinii contrare Uniunii Europene sunt extremiștii și suvernanistii.
Ei demonstrează această dorință de a părăsi UE prin doctrinele lor, comportament, atitudine și discurs.
Dacă vor realiza unde și cu ce greșesc și își vor revizui atitudinile,se va putea dialoga democratic cu ei, însă nu în condițiile lor actuale.
Last edited by Seraphim7; 02.12.2024 at 21:45:18.
|