View Single Post
Vechi 04.12.2024, 08:07:06
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Circle Vezi mesajul
Pare ca tot partidul stat PSDNL va fi si urmatorii 5 ani. Din 89 incoace, cred ca 85%+ din timp PSD a fost la putere sub o forma sau alta, nu mai tin minte exact procentul dar e ceva de genul.

Listele nu au fost facute la repezeala. Altfel merge treaba. Un vecin de-al meu era sa se faca deputat acum 4 ani la fel ca videochatista asta. Chestia e ca te inscrii intr-un partid de 0%, faci 3-4 luni munca pe gratis cu manageriat conturi de social media pe net si lipit afise si etc. iar daca prin minune partidul ala ia 5%, te faci parlamentar. Vecinul meu a fost pus primul pe lista la parlamentare pe judet pt asta dar a ales gresit partidul. Daca alegea AUR era parlamentar acum. Sa alegi POT si sa muncesti 3 luni gratuit pentru ei... trebuie sa fi inspirat, e ca la pacanele.

Au fost 36 partide care au candiat la parlamentare, minim 20 din ele imbracate in costum popular. De unde sti care din acele partide va fi urmatorul AUR? Risti 3 luni de munca gratuita si unul din 20 castiga jackpotul. Dar si daca il castigi, iei pensie speciala pe viata dupa 1 singur mandat.
Nu au avut oameni în toate județele, e greu să faci liste bune cu oameni care să aibă un parcurs în regulă. A fost o chestie pur conjuncturală că au intrat POT fiindcă s-au agățat de popularitatea lui Călin Georgescu care personal nu a indicat niciun partid.
Și au venit cei mai mulți din istorie la Parlamentare la vot în diaspora spre 800.000 de oameni când în mod normal veneau numai 300.000.

Deci e clar pt mine cu cât votează mai mulți nehotărâți sau oameni noi, cu atât cresc șansele să intre alte partide, fiindcă cele vechi sunt etichetate sau atacate și POT dacă se ocupau de el presa nu intra.
Dar fiind o puzderie de partide mici presa nu se ocupă de ele ca să nu riște să le facă reclamă.