Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Epidemiile au avut un impact devastator asupra populațiilor, însă au stimulat și avansuri în medicină, igienă și politici de sănătate publică. Pandemiile recente ne arată că prevenția, educația și colaborarea globală sunt esențiale pentru a minimiza pierderile.
Vă rog frumos, să încercăm să fie oameni documentați, informați și promotori ai unei EDUCAȚII reale.
|
S-a exagerat cu mult pericolul covid față de ce a fost, nu m-am vaccinat deloc cu nicio doză și nu am avut nici urmări de tip long term covid. Am răcit de vreo 3 x în perioada aceea, dar mi-am revenit.
Nu m-am dus ca prostalăul să-mi fac teste de covid ca să mă arunc în atenția lor și să mă izoleze pe te miri unde și să mă îndoape cu un protocol de medicamente care să-mi distrugă ficatul.
Știu oameni care s-au vaccinat cu 3 doze, dar au avut covid și au făcut și diabet, neavând înainte de covid.
Ce a fost rău în perioada aia a fost că ni s-a încălcat dreptul la slujbe în postul Paștelui și la Florii și Înviere, stăteau higherii de jandarmi exact în perimetrul bisericii și cum te apropiai te legitimau.
Dar la vot care a durat 14 ore de la 7 la 21 în același an, era voie și au fost 2 rânduri de vot și Locale și Parlamentare deci 14x2.
Pe lângă asta ni s-a distrus imunitatea fiindcă am fost obligați să stăm în case, deci ne-am lipsit de lumina soarelui, de aer curat și de mișcare și ne-am îngrășat.
Iar frica generată de ei frica de moarte, de izolare forțată și de amenzi nu a făcut decât să accelereze orice boală.
Iar datoria publică s-a mărit cu câteva miliarde de euro fiindcă s-au făcut licitații fără verificare și fără limită și s-au dat tunuri uriașe acolo.
Nu s-a construit un cm de autostradă sau vreun spital, sau vreo școală de împrumuturile acelea.
Plus că s-au falimentat intenționat foarte multe afaceri private, mai ales industria horeca ce trebuia protejată, la un moment dat investiseră unii patroni în baloane sau protecții care să izoleze ca să stai la terasă și chiar și așa le-au ridicat licența sau au făcut exces de zel autoritățile, deși era în aer liber.
Dacă erau de dreapta protejau capitalul românesc și micile afaceri.
S-au închis și piețele și târgurile care erau în aer liber tot ca să distrugă comerțul și pe comercianți dar supermarketurile cu capital străin funcționau.