Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Dacă Vasile Bănescu,care a fost purtător de cuvânt al întregii Biserici Ortodoxe Române, considerat de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române adecvat să vorbească în numele Bisericii....
|
Vasile Bănescu e singurul purtător de cuvânt dintre toate cultele legal recunoscute din România, din istoria României care a provocat incidente cu ierarhi -deci cu oameni din conducerea Bisericii.
Așa ceva nu s-a întâmplat nici la penticostali, nici la catolici și nici măcar în alte țări conservatoare.
Omul a fost pus pe liber tocmai pt că era inadecvat.
Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Dacă opinia lui cu privire la un eretic nu vă este de ajuns...
Venim cu alte opinii ale unor preoți,teologi și profesori universitari de teologie...
Plus că am scris și eu pe forum destule despre ocultism,masonerie,esoterism, cât și pericolul acestora.
Mai ales că Georgescu vorbește împotriva Bisericii, citând din Osho și alți mistici.
https://www.g4media.ro/video-calin-g...e-de-soci.html
Deschideți ochii dragilor!!!
|
Păi tocmai de aia nu-i cred nici pe ei nici pe tine, tu un promotor al gnosticismului și al tuturor aberațiilor, ai devenit un pravoslavnic acum ca să dai în C.G.
Până la urmă C.G. nu face agenda Sfântului Sinod cum o făceau nenorociții de Bănescu et co care doreau schimbarea datei Paștelui.
Vezi că în video-ul acela spunea de fapt despre opulență, ce era violent, ba chiar era în ton cu ce repetau haștagiștii cu inimi de aur și cruci de lemn.
Voi bombardați acum tocmai ca să dezlipiți votul creștin practicant de Călin Georgescu.