View Single Post
Vechi 05.12.2024, 13:00:19
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Continuam cu următorul punct al doctrinei Suveranistilor și inclusiv al lui Călin Georgescu

ANTISEMITISMUL

Ce înseamnă antisemit?

Înainte de a da o definiție mai specifică, vă spun simplu că genocidul evreilor,in ultimele decenii,a fost inițiat de de Adolf Hitler și Nazism.

Mișcarea Legionară, reînviată astăzi de Sosoaca,AUR și Călin Georgescu, susțin aceleași doctrine, inclusiv antisemitism,pe față.

Am scris și eu pe forum destule despre evrei și aspecte care sunt la granița cu antisemitismul, însă am specificat in fiecare că nu susțin și îndemn la așa ceva.

Majoritatea teoriilor conspiraționiste,care se regăsesc aproape exclusiv în discursul lui Georgescu,sunt doar pură speculație sau false.

Am ajuns într-un punct în care deja nimic nu mai este adevărat, știința este falsă, statul nu mai există,istoria ne-a mințit, religia nu ne mai trebuie…

Îl aduce Georgescu pe Osho și Bivolaru, și trăim toți ca hipioții.

Băi oameni buni,gata!!!

Ce facem acum scoatem toți străinii din țară, ieșim din toate alianțele și ne închinăm la Georgescu?

Gena asta a trădării nu moare vreodată din noi?

Nu putem trăda la nesfârșit Occidentul pentru Orient și invers.

Avem niște alianțe,avem niște parteneri, rămânen fideli lor.

In primul rând noi ca popor.

In primul rând Dumnezeul in care noi creștinii credem este Dumnezeul Evreilor.

Nu al lui Hitler, nici al Legionarilor și nici al lui Călin Georgescu.

A fi împotriva poporului lui Dumnezeu, înseamnă a fi împotriva lui Dumnezeu.