Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Ai menționat că tatăl tău este mason.Probabil in acest cadru s-au întâlnit și se cunosc.
Iorest,un om cu care eu dezbat de ani de zile aici pe forum, și îl respect indiferent de viziune,este pro dl Georgescu.
|
Just cred că sunt aproape 10 ani de când ne luăm în cerbice internautice, e clar că niciunul nu e rău intenționat, fiecare are altă viziune, câteodată am impresia că între anumite grupuri sociale există prăpastii de înțelegere și interpretare.
Eu sunt mai degrabă anti-Lasconi care mă enervează cu aerele ei de salvatoare a Europei, ai impresia că dacă nu iese ea se prăbușește tot continentul european.
Până la urmă nu e vina mea sau a ta că din tot USR-ul și PNL-ul mintos, intelectual, rasat, rafinat, cu școli înalte și cu electorat urban a ieșit la selecția de cadre o prompteristă care făcea reclamă la bideuri și capace de WC.
Am impresia că sunt ținta unei farse cu candidatura ei.
Mai rar mi-a fost dat să pomenesc un candidat atât de strident, penibil, pestriț și cu aere țățiste.
Ce credibilitate să aibă Elena Lasconi să negocieze ceva pt România când ea e retrogradată la nivel de plasatoare de produse de wc, crezi că liderii internaționali n-o să vadă filmările alea ?