View Single Post
Vechi 06.12.2024, 02:09:15
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Ai menționat că tatăl tău este mason.Probabil in acest cadru s-au întâlnit și se cunosc.
Iorest,un om cu care eu dezbat de ani de zile aici pe forum, și îl respect indiferent de viziune,este pro dl Georgescu.
Just cred că sunt aproape 10 ani de când ne luăm în cerbice internautice, e clar că niciunul nu e rău intenționat, fiecare are altă viziune, câteodată am impresia că între anumite grupuri sociale există prăpastii de înțelegere și interpretare.

Eu sunt mai degrabă anti-Lasconi care mă enervează cu aerele ei de salvatoare a Europei, ai impresia că dacă nu iese ea se prăbușește tot continentul european.
Până la urmă nu e vina mea sau a ta că din tot USR-ul și PNL-ul mintos, intelectual, rasat, rafinat, cu școli înalte și cu electorat urban a ieșit la selecția de cadre o prompteristă care făcea reclamă la bideuri și capace de WC.

Am impresia că sunt ținta unei farse cu candidatura ei.

Mai rar mi-a fost dat să pomenesc un candidat atât de strident, penibil, pestriț și cu aere țățiste.

Ce credibilitate să aibă Elena Lasconi să negocieze ceva pt România când ea e retrogradată la nivel de plasatoare de produse de wc, crezi că liderii internaționali n-o să vadă filmările alea ?