View Single Post
Vechi 06.12.2024, 02:28:25
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
1.Am spus că nu vreau să mai am discurs politic și nu va mai fi vorba despre asta.

Pur și simplu este vorba despre multe minciuni, dezinformare și atacuri asupra noastră ca țara.

In primul rând Biserica Ortodoxă Română și clerul bisericesc nu au voie sa susțină candidați și să-și declare apartenența sau susținerea în mod direct asupra unui candidat

Eu am venit în niște postări anterioare cu declarațiile oficiale ale BISERICII ORTODOXE ROMÂNE,tu vi cu niște declarații ale unui mitropolit.

Păi și IPS Teodosie,face parte din BOR și făcea și face destule de capul lui fără să se consulte cu BOR.
Păi Mitropolitul e parte integrată din clerul superior, omul știe ce spune și a spus-o înainte de T2, fără să știe care va fi finala, am și subliniat în titlu ca să se înțeleagă că hotărârea B.O.R s-a dat după.
Iar comunicatul nu e semnat, e clar că poate fi Sile Bănescu în spate, înca mai trage sfori din penumbră antipaticul ins deși a fost retrogradat de Patriarh.

Citat:
Declarația BOR , repet cuprinde îndemn la EUROPA, DEMOCRAȚIE, UNIUNEA EUROPEANĂ și COOPERARE ÎNTRE ȚĂRILE EUROPENE,ai căror părinți fondatori au fost ancorați in creștinism.
S-au scos mențiunile din Carta UE referitoare la creștinism, ca să nu supere musulmanii și hindușii, yoghinii, budiștii, șamaniștii șamd.

Citat:
Dacă tu sau alții ignorați un îndemn oficial al Bisericii și vă luați după episcopi sau preoți care încalcă asta și își depășesc atribuțiile...
Eu nu ignor, poate fi Sile Bănescu la originea comunicatului, care a pus presiune pe patriarh cu gașca lui de intelectualii ai lui Băsescu, care se cred sforari.

Până la urmă dacă-ți spunea Patriarhul în 2014 să votezi Ponta, te umflai, acuma nu poate nici invers să spună nu votați un candidat și votați-l pe ălalalt.

Citat:
2.Și se jură că nu fură și l-am prins cu Kennedy...

https://youtu.be/4nnUUw2QuXg?si=oo49JrhZGxQbmDsc

Sub nicio formă Kennedy nu-l susține pe Călin Georgescu .
Și nici nu vine in România.

Fiți informați dragii mei.
Da am citit, Călin Georgescu a fost umflat de Trumpism, e asul din mâneca lui Donald, nu știam înainte, chiar și el recunoaște că trebuie urmată linia lui Trump.
I-a prefațat o carte lui Kennedy despre vaccinism și plandemie, iar informația e lansată de Cozmin Gușă că ar veni Kennedy Jr, nu l-am văzut pe C.G. să spună el asta.

Citat:
Și Marcel Ciolacu,care încă este prim-ministru și președinte PSD,repet,o susține pe Elena Lasconi.

https://www.bursa.ro/marcel-ciolacu-...rul-2-88331454
Marcel Ciolacu e cel mai precar premier PSD - Ponta era doctor în drept și Năstase profesor de drept în Statele Unite, se și înțelege de ce omul e groparul PSD cu 22% de la 30-35% și 45% cu Liviu Dragnea la timonă în 2016.

Marcel Ciolacu se pune contra bazei partidului

Ciolacu se pune contra bazei partidului. Toți primarii PSD din Bistrița-Năsăud dau mesaje video clare pentru sprijinul lui Călin Georgescu în turul 2

https://www.activenews.ro/stiri/Ciol...turul-2-193710