View Single Post
Vechi 06.12.2024, 05:34:19
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Nietzsche,te rog sa dezvolți subiectul, daca vrei...

Adică din punctul de vedere al masonilor, atâta cât ai acces și informații "de culise".

Nu sunt nici eu absurd, dacă se dovedește că Georgescu este o opțiune admisă la nivel mondial,o voi accepta și chiar susține.

Chiar dacă s-au folosit, știi și tu ce tehnici, pentru a induce ascensiunea lui.

Eu știu că motivele reale și intențiile asupra țării noastre sunt decisive în acest moment.

Însă nu o știu decât așa la nivel intuitiv și judecând niște informații de suprafață.

Dacă deții și poți oferi anumite informații mai "ocultate",te rog fă-o.

Ar fi de mare ajutor pentru mine și pentru oameni care vor să înțeleagă cu adevărat ce se întâmplă.

PS

Citind și recitind ce ai spus,am cam înțeles motivele.

Oricum aștept completări dacă ai, poți și vrei.

Mulțumesc:)

PS 2

Efectiv se "luminează" multe prin prisma asta, însă nu mai emit nicio speculație, până nu am acces la mai multe informații,privind nu "neutralizarea" României,ci trecerea spre acea Neutralitate despre care vorbește dl Georgescu, cât și tu.

Cum poți fi neutru în poziția României?
Dacă ieși din NATO,devi posibil dușman al NATO, dacă rămâi în NATO,devi ținta Rusiei...
Cine îți respectă Neutralitatea și în ce condiții?

PS 3

Aegroto dum anima est, spes est"

"Pentru bolnav, cât timp există suflet (viață), există speranță."

Foarte frumos Nietzsche, așa trebuie să intervină cineva,cu argumente, SOLIDE

Last edited by Seraphim7; 06.12.2024 at 08:24:06.
Reply With Quote