View Single Post
Vechi 06.12.2024, 11:29:24
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit Nu va lasati tzepuitzi de tzepuitorul travestit in miel ce aduce ”pacea!”

Daca votati altfel veti avea pacat!.. pentru ca ati votat cu lupul travestit.
Nu votati Calin Georgescu!!!... e omul pierzarii.
Dumnezeu a ales Lasconi!.. pentru ca e muncitoare, clara, sincera, cinstita.
Calin Georgescu e un mason mamoniac viclean cu glas de miel furat cu program pagan, cu concepte trumpiste rasiste, e un baron ce promite pacea pe care n-o poate da decat Dumnezeu.

Deci chiar daca am zis in repetate randuri ca votez cu Calin Georgescu, m-am razgandit si imi dau si eu seama ca el nu e trimis de Dumnezeu ci de duhul cel rau care il demonizeaza in mod evident, am vazut asta cand a fost la interviu pe Realitatea, e un fel de Trumpopulescu posedat de Geoana ce se da drept, plin de onare si respect, sarind gardul si venind de sus ca piliescu, teleportat de extraterestrii.

Votez cu credincioasa Elena Lasconi! sigur sigur, pentru ca m-a luminat Dumnezeu Cuvantul si nicidecum televiziunile sau presa de o parte sau de alta a candidatilor!

Nu va lasati inselati de duhul tulbure si de mesajele pacifiste a vicleanului care-l poseda pe ”domnul” Calin Georgescu, un tzepar amarat ce se viseaza presedinte dupa ce s-a plimbat prin gradina maicii Domnului si dintr-o balta a intrat satana in el si a simtit ca se vrea presedinte!!!

Doamne faca-se voia Ta ca sa iasa Elena Lasconi!

Nu ne va parsi Domnul daca vom alege altceva si va iesi Cacalin insa vom avea pacat cei care nu L-am ascultat pe Domnul si l-am ajutat de l-am auto-intronat pe Calin-Trumpopulescu in catedrala mantuirii neamului cu participarea patriarhului, aratandu-se bland la inceput, acesta fiind deconspirat il va ucide, caci este posedat de duhul satanic viclean al lupului in blana de miel si al antihristului comunistoid! In vremea lui va fi atat de rau incat se va crapa pamantul si nu va da roade, asa cum este proorocit.

Asa cum se instaureaza Trumpul pacifist in Notre Dame de Paris restaurat asa se va instaura Trumpopulescu in Catedrala Mantuirii Neamului cu participarea patriarhului... tzepuindu-ne. Nu l-a trimis Dumnezeu! E un mitoman cu credinte tulburi si amestecate, o corceala păagana, mamoniaca iubitoare de razbunare si pacat!

Nu e omul lui Dumnezeu!!! E un tzepuit, un om ascuns cu apa murdara in sine!!! Un om ce iubeste pacatul mintind ca aduce pacea cand defapt impreuna cu trump aduce dezbinarea prin toate produsele comerciale!!!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote