View Single Post
Vechi 06.12.2024, 12:22:26
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
AMIN!

Sper că vorbești serios!
Foarte serios!!!

M-am lepadat de Cali-n Trompopulescu si de mine si o sa votez altceva, pe Elena Lasconi fiindca nu pot sta acasa risipind voturi si lasand sa se autointroneze antihrist in catedrala mantuirii nemaului cu participarea patriarhului!

Lepadati-va de el cat mai e vreme ca sa nu suferiti urgiile ce vin cu el!

Daca nu ma lumina Cuvantul as fi votat ca fraierul cu el cand io vroiam sa votez cu miscarea suveranista si cu Simion, dar a iesit asta din palarie sustinut de interlopii satanisti pentru turul 2 si deci nu mai votez nicidecum cu acest impostor pe care l-am alungat odata pe forum de la sefia AUR ca presedinte de onoare pe threadul miscarea pamantul stramosesc, dar a revenit sprijinit de interlopii satanisti de pe tiktok si nu de rusi!!!

Lepadati-l rapid si votati Lasconi ca sa scapati tara de un mitomamoniac, mason, baron cu viata ascunsa, plin de pacate nespovedite, e lupul cu colti răi travestit in miel ce aduce pacea. Doar Domnul da pacea adevarata, asta e o tzepuire la scara mare pusa in scena de satana si antihrist ca sa-si bata joc de miscarea suveranista si de crestin ortodoxie, de Romania!!!!

Nu vedeti ca-i dus cu pluta crezandu-se Antonescu fiind posedat de mintea lui Geoana, daruie mesaje la toata lumea, are lucrare cu Dumnezeu si cu poporul cand defapt in el a intrat duhul lui antihrist fiul pacatului si al satanei promitandu-i ca-l face mare!!!

Nu lucreaza cu Dumnezeu, nu-i trimisul Lui e doar un fraier tzepuit, un impostor!!! Trebuie sa va dati jos ochelarii de orb.

E pericol mortal, nu-l votati cu niciun chip!!! oricat vorbeste de credinta, de biserica, de romanism, de stramosi... e tzeapa!!!! Poate nici el nu stie ca e tzepuit!!! Cat e de tzepuit!

Pe mine m-a tzepuit in ciuda tuturor evidentelor, dar m-a luminat Cuvantul si l-am lepadat in ultima clipa, lepadandu-ma si de alegerea mea!

Pentru miscarea suverana lepadati-va de Calin Georgescu si alegeti toti lasconi ca sa nu intre pe sus hotul ce sare gardul de la Cotroceni!!!

Nu va mint!!!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 06.12.2024 at 12:28:02.
Reply With Quote