View Single Post
Vechi 07.12.2024, 00:25:15
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Nu am fost niciodată la fel de jignit și ofensat, urlându-se la mine cu o ură pe care n-am simțit-o niciodată,ca și acum de către unii susținători ai suvernanistilor....In viața reală mă refer.

Toate, doar fiindcă imi exprim opinia,la fel ca aici, într-un mod rațional și respectuos,poate uneori ironic.

Tocmai de asta am cerut ștergerea acestor topicuri.

Dacă în real am observat oameni pe care îi cunosc,care urlau la mine cu ură pură și aproape de violența.

Și pe online pot fi asemenea oameni care habar n-am până unde pot merge...

In fine....
Cred că confunzi planurile, nu-ți are nimeni treaba aici, iar în viața reală cine știe, nu trebuia să te angrenezi în discuții politice, eu nu vorbesc politică decât cu oameni luminați la minte.

Totuși nu e bine să preiei clișeele mestecate de presa plătită cu bani grei să dirijeze mentalul colectiv într-o anumită direcție, e capăt de linie și pt presa asta mincinoasă care 35 de ani ne-a lăsat în bezna minții și-ntr-o îndobitocire comparabilă cu epoca grofilor și cu iobăgia.

Când zic capăt de linie mă refer STRICT la credibilitatea și onorabilitatea ei, pot face 1000 de campanii umanitare să senzibilizeze și ca să se scoată, și-au mâncat omenia în fața multora, sunt niște mizerii umane care iau o sută de mii de euro salariu pe an ca să-ți bage ție în urechi ce vrea comanditarul lor.

Dacă am dus-o rău sau s-au ridicat la conducere oameni de nimic e pt că goarnele sistemului le-au făcut punte, fără aceste goarne nerușinate hoții ăștia erau niște anonimi.