View Single Post
Vechi 07.12.2024, 23:42:09
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Așa e, Iorest,nu ne interesează nici constituția, nici ordonanțe, nimic.

Statul este corupt,legile făcute de mafioți...

Asta reiese din discursul tău.

Practic voi vă pregătiți să provocați o anarhie,in vederea instaurării unei dictaturi sub bagheta lui Georgescu și clanului de suveranisti.

Și tot insinuezi subtil că " o să văd eu și restul care apărăm Democrația" atunci când ajungeți voi la putere,nu știu ce....

La fel ca ceilalți din clanul tău, îmbătați de promisiunile lui Georgescu.

Lupți împotriva statului și a legilor statului,nu lupți împotriva mea.

Eu îți arăt strict Constituția și Legile României.

Nu le respecți,este strict problema ta și a celor care se opun lor.

Aici vorbim de lovitură de stat din partea voastră,nu invers.

Noi apărăm statul.

PS

Am destul de multe opinii în legătură cu actuala situație pe care din păcate nu le pot exprima liber și nici public.

Doar unii din cei care mă cunosc le-au sesizat și probabil cei care ne supraveghează pe toți din serviciile secrete, internet etc.

Nu este nimic ilegal sau secret sau incriminați, însă sunt anumite convingeri persoanele , simpatii și aspecte uneori contradictorii,care se pot observa și în discursul meu.

Însă anumite aspecte foarte intime și personale doar prin "scăpări" de-a lungul timpului au ieșit.

Așa că, deocamdată mă rezum la a fi politically correct,de a spune "ce trebuie" și de a gândi în parametri normali și logici.

Uneori trebuie sa facem ce trebuie nu ce vrem..

Mai multe,aș spune insă nu ar fi indicat..

Toate la timpul lor

Last edited by Seraphim7; 08.12.2024 at 00:10:10.
Reply With Quote