View Single Post
Vechi 23.12.2024, 12:01:58
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Ep.2

Să continuăm incursiunea noastră în alte Lumi…

Setea noastră de altceva este imensă în aceste timpuri,nu doar in România,ci pe întreg globul,sau discul, dacă există persoane care consideră Pământul plat:))

Iar fanteziile despre orice altceva continua să apară sau renască, indiferent de natura lor, doar pentru a înlocui ce este existent.

Vrem neapărat o schimbare,nu știm în ce,dar știm că o vrem.

Dacă tot vrem altceva,hai sa vedem ce ne oferă Dumnezeu,mai exact ce LUME, respectiv ÎMPĂRĂȚIE.

Așa cum am arătat mai sus, există o asemenea promisiunea a lui Dumnezeu, și există deasemenea în mod natural în om năzuința spre o altă Lume.

Întrucât noi constant am creat și creem in continuare de la începutul umanității universuri mitice și parale cu al nostru.

Oare le creem așa din pură imaginație sau efectiv în subconștientul nostru colectiv există o nevoie de întoarcere ACASĂ.

Oare are dreptate Dumnezeu, respectiv IISUS și Sfânta Scriptură când spun că această Lume este stăpânită de Satan și este menită distrugerii?

Cum vrea Dumnezeu să restaureze Umanitatea?

Hai sa vedem , așa într-un mod independent, fiindcă nu mă interesează să ne convertim la vreo religie sau să renunțăm la una existenta, nici nu vreau să bat câmpii politic cu texte sacre…

Să lăsăm pentru un moment “toată grija cea lumească “, să ne deconectăm de la materie și să navigăm spre ținuturile CEREȘTI…

Acolo unde ne cheamă TATĂL NOSTRU,cel ADEVĂRAT.

Psalmul 11:4 VDC
[4] Domnul este în Templul Lui cel sfânt, Domnul Își are scaunul de domnie în ceruri. Ochii Lui privesc și pleoapele Lui cercetează pe fiii oamenilor.

Orice Împărat are un Scaun,al nostru, așa cum am spus,are Împărăția și Domnia in aceste CERURI.

Desigur că natura și forma acestora nu este una fizică sau similară cu ce avem noi aici pe Pământ.

Însă percepția noastră fiind oarecum limitată la concepte terestre, deocamdată,primim informații corelate cu realitatea noastră, pentru a percepe procentual natura Lumii Cerești.

REPET și iar REPET….

Să nu cădem în elemente mitologice când interpretăm Sfânta Scriptură…

Reformulez…. Chiar dacă uneori ni se explică sau transmit anumite informații într-un mod oarecum simbolic sau parabolic sau alegoric,ce nu trebuie interpretat să zicem chiar literar.

Niciodată să nu le luam așa doar ca simple povești,ci sa le DESCIFRĂM, INTERPRETĂM, DECODIFICĂM….

Sfânta Scriptură nu este o carte de povești, mituri sau legende,sau produsul imaginației unor oameni.

Ea reprezintă un mesaj continuu de la Dumnezeu, încă de la începutul umanității și continuă să fie relevant în prezent și va fi până la sfârșit.

Eu am studiat și Coranul și Baghavad Gita și Vedele și alte texte sacre ale altor popoare și mă gândesc că și dvs a-ți avut curiozitatea aceasta uneori…

Însă am rămas în ultimii ani strict pe studiul Biblic, întrucât acesta este relevant în cultura și religia noastră.

Orice om care dorește să înțeleagă natura vieții umane, scopul acesteia și întreg spectrul spiritual,religios și implicit creștin, trebuie neapărat să studieze Sfânta Scriptură.

Degeaba ascultăm de X,Y sau Z, dacă nu-l ascultăm pe Dumnezeu.

Degeaba cauți sfaturi de la un preot,un pastor,un vrăjitor sau astrolog, dacă tu n-ai fost curios să-l întrebi pe Dumnezeu ce vrea de la tine.

De ce vrem mereu intermediari?

Ți-e frică să vorbești cu Dumnezeu?

Eu m-am “certat” ani de zile cu Dumnezeu, însă cu toate acestea cel puțin aveam mereu un dialog cu El.

Și cearta este dialog:))

Spune-I ce te doare cu cuvintele tale, spune-i ce vrei,ce nu-ți place.Intreaba-L despre orice…

Adică este absurd ca Dumnezeu să vorbească doar cu unii și cu alții nu…

De ce ți-ar vorbi Dumnezeu doar prin alții și nu ți-ar vorbi direct ție?

Păi ori zicem că suntem atei și nu există nimic și că oricine pretinde că vorbește cu Dumnezeu este nebun…

Ori dacă există cu adevărat Dumnezeu,atunci este al tuturor și fiecare are dreptul să vorbească cu El…

Dumnezeu există dragii mei și este al tuturor…

Vorbiți cu El!!!!