Citat:
În prealabil postat de cozia
(...)
5. Correct, buna precizarea cu consilierii. Toti au asa ceva. Altfel nici in anticamera Parlamentului nu pui piciorul.
|
E tare explicația cu consilierii dată de „cozia”; nu știu dacă și prin Rusia sau China stau lucrurile așa cum ne spune că ar sta prin România și prin alte părți.
Însă, avînd în vedere consilierii „doamnei Diana”, ultimele luni au adus descoperiri în acest sens,
George Roncea făcînd niște mențiuni prin septembrie despre un personaj care apăruse din „neant” printre consilierii oficiali, în calitate de eurodeputată a „doamnei Diana”, anume este vorba despre un oarecare Sava Clement, un personaj profund necunoscut în spațiul public,
care a apărut public direct pe funcție înaltă și bănoasă alături de „doamna Diana”, deși până prin iunie 2024 nu l-a văzut nimeni în spațiul public în legătură cu Diana Iovanovici sau cu așa-zisul partid „Ș.O.Ș”, dar despre care George Roncea auzise mai demult, ca personaj, cu mulți ani în urmă, din presă etc., și
despre care a afirmat foarte clar că este iudeu / evreu, „roșcovan”, cum zice el, personaj însă care se declară printre altele a fi un așa-zis „teolog ortodox (creștin)”, și pe care într-un mod absolut bizar Diana Iovanovici îl propusese pentru ministru al Cultelor în așa-zisa listă de „guvern” pe care o vehicula în ultimele săptămâni unica „șoșocară” din România.
George Roncea despre consilierul evreu, numit și cel mai important, al Dianei Iovanovici, pe la mijlocul lunii septembrie 2024:
https://youtu.be/OOXCibg69Uc?si=7EvRcN4tQa90AoV6&t=2914
sau
https://www.youtube.com/watch?v=OOXCibg69Uc&t=2914s
Probabil că el este consilierul misterios al Dianei Iovanovici, descris și ca „regizorul / scenaristul / profesorul de la Buftea” despre care vorbea Silvestru Șoșoacă prin primăvara acestui an.
Silvestru Șoșoacă: „nu eu fac drumuri pe acolo (la Buftea, de unde se întorcea senatoarea atunci când a oprit-o Poliția), nu mie mi se scriu discursurile din Parlament la Buftea.” ~ 12 martie 2024, la RTV