View Single Post
Vechi 31.12.2024, 18:18:42
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Păstrează-ți demnitatea dacă totuși vrei sa dialogăm, fiindcă suntem într-un mediu virtual public.

Pot veni și eu cu replici la fel de "elegante", atacuri la persoană și proiecții/speculații cu privire la aparența, orientarea sau calitatea de membru sau susținător politic,religios etc.

Dar,voi alegeți mereu aceasta variantă de a arunca chestii personale când cineva va arata că sunteți un mare ZERO,care produce mult zgomot pe fondul unui declin politic...

In fine...

La mulți ani!
An nou fericit!

Și fără supărări și ofense.Nu le luăm personal:))
Prietene ai făcut un thread care nu spune nimic doar ca să-ți bați joc de un curent care e și în Statele Unite și în Ungaria, Slovacia, Polonia, cred că și Croația, Serbia, Spania, Portugalia, Italia, Franța șamd
Oricum nu cu postarea cu care ai început threadul faci ceva, nu așa au scris istorie politică Orban, Fico, șamd, aia e la categoria populism și zgomot care nu produce nimic.

Până acum văd că AUR au făcut un spital mobil care a ajuns la zeci de mii de oameni din toată țară nu doar dintr-o regiune și minim 10 case plus le-au reparat drumurile la Pechea fără să guverneze peste pib-ul de miliarde, pe când celelalte partide ?

Eu nu am făcut niciodată parte din niciun partid politic și nu sunt de acord să plătesc cotizație și după să-și tragă ei și subvenție de la stat, aici iarăși e o jegoșenie, până și dacă fac 3% și nu intră în Parlament tot își iau banii, deci au resurse nelimitate în raport cu partidele noi sau oamenii din afară.

Iar ca să revenim treaba cu Manifestul - o fac partidele de stânga e o acțiune tipic comunistă, suveranismul e mai mult pe centrul politic nu pe extrema dreaptă nu pe stânga veche sau nouă.

Dacă zici că stânga e bună în țările Nordice acolo ești impozitat ca aici cu 40% sau mai mult din venituri ceea ce nu mi se pare normal.

Sunt impozitat nu ca să se facă infrastructură ci ca să se plătească salariile unui aparat bugetar cu prea multe libere și nesimțit pe alocuri.

Last edited by Iorest; 31.12.2024 at 18:20:43.
Reply With Quote