View Single Post
Vechi 31.12.2024, 20:11:46
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Este un curent provocat artificial, doar ca să agite niște butoaie pline de șobolani care se vor sfâșia între ei de frică,confuzie spre deliciul celor care privesc mândrii la ce pot ei să facă când dețin PUTEREA....
De unde știi tu treaba asta care nu poți să anticipezi ce va fi peste 2 luni, nu ai dovedit că ai vreo capacitate de prevedere, ba din contră mereu ai făcut ce a vrut sistemul, nu te-ai dus la referendumul pt familie și te-ai vaccinat și ai stat în frică în plandemie, ai votat USR.

Deci tu nu ești capabil să prevezi, eu nu mă refer la Șoșoacă aici sau la Vadim care erau puși să submineze acest curent ci la Orban, Fico și alte țări unde aplică în interesul lor naționalismul și se dezvoltă.

Citat:
Voi nu înțelegeți că este împotriva firii acest curent, această mișcare,este o abominațiune politică, națională, socială, economică etc.
Din contră elitismul de tip PNL-USR e contra firii fiindcă nici 20% din populație nu au studii reale făcute la zi, nu la fabrici de diplomă sau cu note de 5 ca să se treacă clasa.

Deci astea sunt adevăratele importuri, astea și curentele lgbt cu filme pe tematică băgate la muzeul țăranului român.

Citat:
Mai ales acum când suntem pe punctul de a deveni o civilizație mondială unită,o națiune planetară care poate deveni cosmică.

Declinile actualelor sisteme politice tot EI le-au provocat artificial...

Ăsta este jocul măi,ce nu înțelegeți,și credeți tot ce va aruncă.

Acuma tu vi și îmi oferi niște jucători de unică folosință ca soluție?

Niște actori politici de care se vor debarasa după ce au provocat circul mult dorit.

Atâta actual sistem cât și actuala opoziție sunt PAPA.

Sper că după ce își joacă jocul de îngheț și sperietori și tăieri și crize inventate vom avea niște soluții benefice..

Hai,la revelion toată lumea:))
Foarte rău că suntem pe punctul de a deveni uniformizați mondial, asta ar vrea antihristul, vezi că urmează ani de recesiune că trebuie dați banii înapoi pt împrumuturile de război și risipa din plandemie.

Vine scadența la alea și nu s-a investit nimic să se capitalizeze, nu s-a construit niciun spital, până și treaba cu izoletele nu era în Statele Unite era o afacere șmecherească de muls bani.

Acum văd că sunt șanse să fie impozitată industria IT cred că ei și bugetarii speciali erau singurii privilegiați, mai ales că unora li se rupe dintr-un Tesla de 100.000 de euro de noi și votează USR.

Sper să le vină mintea la cap celor care huzureau nemeritat și nemuncind mai mult decât alții buni în domeniul lor, nu se poate ca în IT să fie venituri nete în mână și de 10.000 de euro în condițiile în care în afară de soluții pt zona firmelor, nu e ca și cum nu ne-am putea trăi viața fără acest domeniu.
Și nu e ca și cum toți sunt geniali sau indispensabili în domeniu.

Din partea mea să scadă calitatea grafică a siteurilor, și la cât mai jos pe treaba asta că statul la calculator oricum îți absoarbe toată viața, sper să inregistreze un regres toată bula asta speculativă IT.

Putem trăi și cu internet și cu aparatura la nivelul anilor 2010 și fără jocuri video și cu muzică pe winamp și atât.

Last edited by Iorest; 31.12.2024 at 20:28:48.
Reply With Quote