View Single Post
Vechi 02.01.2025, 12:56:38
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de moshu Vezi mesajul
Da, dar eu nu am nimic altceva de facut. Ma plictisesc de moarte, nu am prieteni, nu am nicio munca fizica. Tot mi-am cautat ceva sa muncesc cu mainile, ca tamplarie, sculptura sau ceva, dar nu merge deloc treaba de unul singur. Daca stii tu vreo treaba ce as putea sa o fac acasa de unul singur, spune-mi-o.
Hai la patinoar, nu ai de lucru fiindcă e o perioadă de vacanțe în SUA sau pentru că nu lucrezi defel?
Nu prea cred că poți supraviețui în State fără loc de muncă.

Citat:
În prealabil postat de moshu Vezi mesajul
Sunt foarte, foarte curios de Patericul Mare, cartea data de mai sus - deja am pus-o pe lista de cumparaturi, cand vin acasa o sa iau la rasfoit, caci traducerea pare sa fie noua, din 2016, si poate ca cel care a tradus-o este mai luminat la cap.
Apropos, am gasit o traducere in limba engleza. Se intelege perfect. Este aici. Uite ce inseamna Avva Aio:
E o traducere la care a muncit părintele Constantin Coman, mi se pare ciudat că lumea nu prea a auzit de ea deși au trecut 9 ani de când a fost lansată și s-au făcut conferințe în toată țara, dintre care sunt pe youtube o parte.

Eu o am în casă, deși poate lumea preferă traducerea veche că ar fi mai ieftină cartea.