View Single Post
Vechi 03.01.2025, 16:58:13
Marcel_Ionut's Avatar
Marcel_Ionut Marcel_Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

mosule...:))

- E bine ca orice crestin sa citeasca biblia, nu e obligatoriu. Nici Dumnezeu nu ne obliga sa-L iubim , nu ne obliga nici sa credem in El, de aia ne-a lasat si liberul arbitru. Eu consider ca poti lua din biblie multe citate si le poti aplica in viata de zi cu zi.
- Mie sincer mi se pare cam monoton sa mergi la sala, nu este pt oricine. Eu spre ex am descoperit o noua pasiune adica tenisul de masa. Mi se pare un sport foarte frumos, antrenant ,care te tine mereu cu atentia in joc si il poti juca cu oameni de diferite varste gen copii femei, adulti si chiar mai batrani daca au putina conditie fizica. Este foarte bun si pt memorie. Sau un alt sport frumos este mersul pe munte. Este fain sa te conectezi cu natura, sa simti cum inspiri aer curat , sa ai parte de liniste sau sa vezi peisaje minunate. Tu poate nu ai descoperit acel sport care sa te faca sa te simti bine. Deocamdata :)
- Nu stiu ce voluntariate ai tu in cap dar sunt si cateva care chiar te pot ajuta ca om. Spre ex la crucea rosie pt ca inveti tehnici de prim ajutor. Eu am facut un curs de asta 2 zile si s-a intamplat sa dau de un om cazut pe strada si crede-ma ca ai o mare bucurie cand stii ca poti ajuta pe cineva. Daca vrei munca fizica poti incerca la fratia ortodoxa stiu ca au multe activitati fizice. Alte voluntariate ar fi la spitale, orfelinate, centre de batrani etc
La carti , hmmmm, ar fi mai multe :
- 20 de ani in siberia - anita cudla
- Evadare din lagarul 14
- Iertarea - Pimen Vlad
- Marturisiri din mlastina disperarii Dumitru Bordeianu
Mai sunt si altele dar momentan doar astea imi vin in minte.