View Single Post
Vechi 05.01.2025, 04:47:53
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

Citat:
Alexandru Lascăr
Eu nu cred nimic, scuzati-mi scepticismul. Nu cred nimic din ce imi zice un "expert" din asta, "sef de asociatie". Eu am vazut niste lucruri si ma duc cu ce am vazut.

Citat:
Gen boutique
Ei, vezi? Acolo e problema. Cum sa nu fie problema de mentalitate romaneasca? Cum sa nu fie preconceptii de roman care isi imagineaza ca in America peretii la sala de forta sunt din aur si au piscine si lacuri si masaje si epilatoare si aparate cu vibro-masaj pe baza de apa sarata. Asta este romanul, isi inchipuie basme, doar pe motivul ca tot ce e strain e mai bun si mai corect. Eu vorbesc de o sala simpla de forta, nu buticuri, nu piscine, nu spa. Iar acestea sunt in orice mall aici (cum vine vorba la romani: la orice colt de scara), cu aparatura ieftina de mana a doua, care insa merge bine. Nu ai nevoie de gantere din platina sa faci la biceps.
Citat:
Cozia și Rappy
Cristi Boss
100.000 de accesări
Nu cred asta. Eu cred ca ce vezi tu sunt niste rezultate pe google pe care oamenii dau click dar nu citesc, si dau inapoi. Sunt doar niste accesari aproape automate, din greseala. Atata timp cat nu ai useri ca sa comenteze, forumul nu exista. uite si la topicul acesta, doar 2 oameni mi-au raspuns.

Citat:
se va duce și tik tok cum s-a dus și mirc chat și hi5 și altele.
altele ca forumurile. tin minte ca acum ceva perioada am venit aici si am spus sa facem un server de Discord. Nu a venit nimeni. Si atunci mi-am dat seama ca fiecare pasare pe limba ei moare. Adica cei care mai folosesc forumuri, o sa le foloseasca in continuare pana ce renunta si ei la ele. la fel cu hi5. la fel cu alte tehnologii invechite. cine a crescut cand a aparut discordul, va folosi discord. fiecare generatie este cu tehnologiile ei.
Citat:
Vezi că sunt mai multe știri, observ că tu în general ești un tip comod și-ți place să etichetezi ca să nu te preocupi prea mult.
Ma, omule, stirea aia este principala pe acel site. Adica eu deschid site-ul si-mi apare pe 80% din ecran cum Bill Gates vrea sa ne vaccineze cu tantari. Sincer? Imi insulta intelectul. Pe r3media, din nou, 80% din pagina este:
AUR anunță un protest național pentru „apărarea democrației și alegeri libere!”
Haide sa spunem asa: nu am chef de manipulare. Daca sunt stiri, sa fie stiri. Dar asta este propaganda. Si da, nu m-as mira daca nu sunt finantati de rusi.

Citat:
Familia Ortodoxă
Sophia
Am gasit Familia Ortodoxa, dar nu si Sophia.

http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!
Reply With Quote