View Single Post
Vechi 05.01.2025, 21:58:02
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de moshu Vezi mesajul
Eu nu cred nimic, scuzati-mi scepticismul. Nu cred nimic din ce imi zice un "expert" din asta, "sef de asociatie". Eu am vazut niste lucruri si ma duc cu ce am vazut.
Eu aș zice să facem altfel, dacă luăm cea mai avansată sală sau lanț de săli din România de genul World Class vs cel mai avansat lanț de săli din State, Marea Britanie, Franța, Germania unde este partea cea mai inovativă din fitness în Ro sau în Vest ?

Deci e clar că suntem cu 5 ani în urmă dar nu doar din cauză că nu-și fac oamenii 3 tipuri de abonamente ci și pt că sălile sunt de toată jena multe, fiindcă nu se aruncă patronii să investească de frică să nu rămână în pagubă.

Citat:
Nu cred asta. Eu cred ca ce vezi tu sunt niste rezultate pe google pe care oamenii dau click dar nu citesc, si dau inapoi. Sunt doar niste accesari aproape automate, din greseala. Atata timp cat nu ai useri ca sa comenteze, forumul nu exista. uite si la topicul acesta, doar 2 oameni mi-au raspuns.
Omule anul trecut eram la sub 100.000 de accesări pe profil, într-un an am trecut și peste 99k și peste 199 de k, nu mi-a venit să cred când am văzut, am văzut că și Morocoșul crește dar e singurul care confirmă regula restul de pildă Rappy a crescut organic în 99% cu postări constructive despre Sfântul Munte și Sfinți.

Nu cred că e vorba de boți sau altele de genul aici, cred că lumea caută mereu ceva cât mai aproape de autentic atât, indiferent ce ai face vlogging, tik-tok, forumistică.

Ți-au răspuns 2 oameni, dar nu e vina noastră că a intervenit lenea la alții care au fost prin 2007-2012 și nu mai sunt.

Citat:
altele ca forumurile. tin minte ca acum ceva perioada am venit aici si am spus sa facem un server de Discord. Nu a venit nimeni. Si atunci mi-am dat seama ca fiecare pasare pe limba ei moare. Adica cei care mai folosesc forumuri, o sa le foloseasca in continuare pana ce renunta si ei la ele. la fel cu hi5. la fel cu alte tehnologii invechite. cine a crescut cand a aparut discordul, va folosi discord. fiecare generatie este cu tehnologiile ei.
Păi nu a venit nimeni fiindcă orice platformă nouă stresează, și reddit și altele, doar forumul mi se pare odihnitor fiindcă nu ești bombardat cu informație, aici e vorba de vechiul care a trecut proba timpului.

Citat:
Ma, omule, stirea aia este principala pe acel site. Adica eu deschid site-ul si-mi apare pe 80% din ecran cum Bill Gates vrea sa ne vaccineze cu tantari. Sincer? Imi insulta intelectul. Pe r3media, din nou, 80% din pagina este:
AUR anunță un protest național pentru „apărarea democrației și alegeri libere!”
Haide sa spunem asa: nu am chef de manipulare. Daca sunt stiri, sa fie stiri. Dar asta este propaganda. Si da, nu m-as mira daca nu sunt finantati de rusi.

Am gasit Familia Ortodoxa, dar nu si Sophia.
Trebuie să te implici și tu în bătălia civico-politică și să votezi președintele și la parlamentare altceva decât woke, Lasconi, USR, lgbt, progresism e nevoie de fiecare vot constructiv.

Cele mai tari postări le-am citit la Referendumul pt familie și în Plandemie pe active news de atunci au rămas la înălțime.
Nu cred că o platformă de știri de genul costă să necesite finanțări de ordinul milioanelor de euro cum se îndoapă televiziunile centrale sunt câțiva editori străluciți acolo care țin ștacheta.
Mai degrabă manipularea e pe antena3 ca la CNN și finanțarea e mascată în contracte de publicitate direcționate către ei.

Culmea e că deși scad audiențele și populația României cel puțin cea care înțelege presa în limba română cred că avem cele mai multe canale tv în limba română raportat procentual la populație dacă zapezi prin toate mi se pare un nr exagerat de mare.

Librăria Sophia

https://www.youtube.com/@LibrariaSophia

Pagina de facebook

https://www.facebook.com/sophiabucuresti/

Last edited by Iorest; 05.01.2025 at 22:00:43.
Reply With Quote