Citat:
În prealabil postat de David_1859
Eu am înțeles ce înseamnă pentru tine falimentar în politică, și în ciuda faptului că ar trebui să fie vorba de falimente publice, să le zicem așa, este vorba despre falimente personale. Eu însă prin falimentar înțeleg falimente de nivel public, social etc., iar din acest punct de vedere chiar nu înțeleg cum de îl susții până în pînzele albe pe un vădit cvasi-falimentar politicește, G. Simion. E drept că mai are o șansă la viitoarele alegeri, însă un asemenea personaj realmente falimentar, care a luat 13% în condițiile eliminării „doamnei Diana” și pentru care ar mai trebui eliminat âncă și Georgescu, spre exemplu, pentru ca el să aibă vreo șansă măcar la alegerile prezidențiale,
|
Prietene Georgescu l-a depășit și pe Ciolacu, favoritul la locul 1 în T1 și l-a depășit și Lasconi în condițiile în care PSD are subvenția cea mai grasă de la stat, expunerea mediatică cea mai mare, avantajul vizibilității funcției de premier, cei mai mulți trepăduși infiltrați prin toate structurile locale și centrale ale administrației.
Simion nu era favoritul, e cel mai tânăr, la o săptămână după vot a dus partidul la 20% în condițiile în care toate alegerile trebuiau organizate separat cu o perioadă de campanie de 2 luni pt fiecare pt ca să nu se confunde temele.
Vrei să recunoști că Georgescu i-a spulberat pe toți, analiști, institute de sondare, propagandiști antena 3 și securiști digi, jurnaliști pestilențiali în atitudini și exprimări retrogradați la canale youtube de tip Bot, a fost ca un torent care a măturat totul în cale și nu s-ar mai fi oprit până la Cotroceni.
Deși nu l-am votat, mi se pare impresionant cât de fulgerător a câștigat, e ceva unic în istoria României.
Revenind la rezultatele AUR nu uităm amestecăturile făcute la locale-europarlamentare cu liste suplimentare la europarlamentare amestecate cu celelalte, 1 milion de voturi anulate șamd.
Citat:
În prealabil postat de David_1859
[b]În ceea ce o privește pe Diana Iovanovici, este clar că strategia ei de protejare a extremistului antiromân G. Simion, personaj care este foarte clar o amenințare cât se poate de clară la adresa securității naționale
|
Vezi că la Diana e altceva, ea și-a alimentat fanii pe logica conflictului și din asta se hrănește din păcate, și dacă ar vrea să revină pe o linie a dialogului, construcției, negocierii nu mai poate că fanii ei cer scandal.
Posibil să fi fost sfătuită prost de indivizi alunecoși precum Ninel Peia, Lazarus și alții care profită pe spatele ei să prindă mandate, anumite punctaje de atacare a lui Simion le auzeam în emisiuni de la Peia prima dată nu de la dumneaei.
Ea chiar a profitat de faptul că au interzis-o la CCR că se chinuia să intre în Parlaementul European, nu intra fără diaspora, iar la locale nu a intrat în niciun Consiliu Local important adică nici la Brașov, Sibiu, Constanța șamd e ZERO Barat la locale SOS a aruncat la coșul de gunoi doar, sute de mii de voturi, ea, Terheș, Partidul Patrioților al bătăușului de Lasca și alții de teapa asta.
În loc să fi dat suveraniștii direcția dezvoltării în comunitățile locale cu 4-5-8-10 consilieri locali și județeni și să fie negocieri la sânge pentru proiecte vitale, voturile au fost risipite, disipate, împrăștiate la gunoi.