Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
O să dezvolt subiectul mai încolo, însă dacă tot m-ai "provocat", vin cu câteva mențiuni scurte:))
Nu sunt împotriva căsătoriilor, dar nu prea am fost niciodată pentru ele.
Însă cu siguranță nu sunt legături "veșnice" și cu atât mai mult nu leagă suflete pentru eternitate.
Chiar citatul pe care l-ai oferit spune că "vor fi un singur TRUP",nu un singur suflet.
Eva a fost făcută din coasta lui Adam,nu din câmpul eteric al energiilor sale subtile:))
Aceste condiționări biologice și legături terestre se desființează odată ce părăsim trupul.
Cât despre"Nu există gen "....Mai degrabă reformulez și spun că este eronată atribuirea unui singur gen cuiva.
Așa că non binar cu siguranță descrie foarte bine starea tuturor.Fiecare putem experimenta ambele genuri și trebuie să evoluăm in ambele sfere atât masculin cât și feminin.
Doar pentru că în viața asta unul este bărbat nu înseamnă că în altele nu a fost femeie.
Păi Dumnezeu, îngerii, sufletele au un gen?
Genul este deasemenea condiționat fix de învelișul corporal, atât.
In spațiul spiritual nu mai există gen.
Însă o sa întru in detalii mai larg despre acest subiect legat de gen,in niște postări viitoare.(Sincer trebuie să fac un research mai aprofundat)
Energiile masculine și feminine intră în cu totul alte concepte și practic lucrează și există în fiecare suflet,dar ele nu sunt condiționate strict de un gen anume.
Deocamdată vom spune că toți și toate înglobăm ambele genuri...
Închei deocamdată cu un pasaj relevant pentru subiect din Noul Testament...
Matei 22:24-26, 28-30 VDC
[24] „Învățătorule, Moise a zis: ‘Dacă moare cineva fără să aibă copii, fratele lui să ia pe nevasta fratelui său și să-i ridice urmaș.’ [25] Erau dar la noi șapte frați. Cel dintâi s-a însurat și a murit și, fiindcă n-avea copii, a lăsat fratelui său pe nevasta lui. [26] Tot așa și al doilea, și al treilea, până la al șaptelea.
[28] La înviere, nevasta căruia din cei șapte va fi ea? Fiindcă toți au avut-o de nevastă.” [29] Drept răspuns, Isus le-a zis: „Vă rătăciți! Pentru că nu cunoașteți nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu. [30] Căci, la înviere, nici nu se vor însura, nici nu se vor mărita, ci vor fi ca îngerii lui Dumnezeu în cer.
|
Corect.
Cat despre aspectele energetice, asa este, (it checks), nu trebuie atribuite unui gen anume. Energia Feminina e mai pe partea creativa (sau partea stânga a creierului cum ar zice știința), iar partea Masculina a energiei (sau partea dreapta a creierului conform științei) este mai mult orientata spre logica, artele mecanice etc.
În legătură cu căsătoria, se pare ca nu am știut de pasajul din Noul Testament, mi-a scăpat ca să zic asa. Aștept sa vad viitoarele articole, chiar e interesant ce spui.
Dar pot sa știu și eu de unde ai luat versetul din Noul Testament? Eu nu l-am găsit atunci când am cautat.
Mulțumesc anticipat :)