Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9
Ab Rocket nu e un aparat de electrostimulare cum zice acolo in videoclip ci este un aparat de făcut abdomene.
Bine că aleargă Angel după bani(că asta este adevărul)Èi se vrea un mare învăÈăcel in ale toate deÈi nu are nicio diplomă in nutriÈie Èi eu alerg după himere care până Èi eu am făcut un curs de nutriÈie chiar daca fara utilitate profesionala la Sola Scriptura.
Dar nu asta e vorba.Alta este electrostimularea alta e scaunul ăla Ab Rocket pentru abdomene,despre asta vorbesc.
|
Eu m-am uitat la videoclipul lui Angel și nu mi se pare deloc ca ar "alerga după bani" cum zici tu.
Ideea e foarte simpla: atât acasă, cât și cu tehnici decente și demonstrate de ani de zile, poți face exerciții fizice, la sala, sau acasă, fără a da 239 de Lei pe un aparat de genul. Sau, mai grav, 429 de Lei.
Sa luam spre exemplu pilates-ul care este foarte bun atât pentru masa musculara a picioarelor cât și pentru zona pelvica. Mult mai bine iei o minge de pilates la 21 de Lei, cel mai mic preț, decât sa dai bani pe ceva care nu ajuta la nimic.