View Single Post
Vechi 03.02.2025, 19:59:49
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2023
Locație: În Biblioteca Cunoasterii
Religia: Ortodox
Implicit

Interesant vis ai avut, nu am ce sa zic :).

Ma bucur ca ai gasit ceva care a atins Unda sufletului tău, frecventa cu care rezonezi cel mai bine.

Islamul sau islamismul NU SUNT și nu vor fi niciodată lucrări ale Satanei, sau ale lui Shaitan.

Radicalismul și fanatismul, dimpotrivă, conform părerii mele, sunt lucrări ale potrivnicului.

Sunt diferențe intr-adevar între Creștinism și Islamism. Cu toate ca Islamismul este, ca și Creștinismul și Iudaismul, parte din cele trei religii majore Avraamice, trebuie notat ca sunt diferențe.

Spre exemplu, rugaciunea, în Islamism, se realizează cu strictețe ținând cont de fazele solare. În Islamism, se recomanda a nu se recita rugaciunea (suna) în timp ce abia răsare soarele. Se presupune ca atunci este momentul în care soarele trece prin cele doua coarne ale potrivnicului (ale lui Shaitan).

Și fel de fel de alte diferențe, dar mi-ar lua ceva timp sa le înșir pe toate aici (și mai multe postări in același topic :))) ).

Daca Vechiul Testament și iudaismul a fost destinat evreilor,iar Iisus inițial a venit ca un profet pentru întoarcerea oilor rătăcite ale lui Israel , însă neavând succes a fost îndreptat de spre “neamuri”....

Singura mișcare ce nu il recunoaște pe Iisus ca Fiul lui Dumnezeu și Salvatorul întregii omenirii este mișcarea Zionica. Este o mișcare mai mult cu iz politic, și nu a evreului de rand. Pentru restul evreilor, Iisus este YHWH.
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12)

Dumnezeu e Iubire :)

Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37)
Reply With Quote