View Single Post
Vechi 05.02.2025, 13:04:09
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Eu sunt convins ca a "fost interzisa sa candideze" strict la CEREREA EI, nu a altora. Nu elaborez... Restul este joc de glezna, circ, teatru... A fost cea mai lejera iesire din cursa. Rolul ei nu este de presedinte ci altul...Din nou. parerea mea, nu explic.
Cred că mai degrabă este aproape de adevăr precizarea făcută de preotul Mega Ciprian, care pretinde că el însuși a primit anumite „informații” de la Gușă Cozmin (personaj cu clare valențe antiromânești, respectiv în favoarea iudeilor și ungurilor), anume că Diana Iovanovici ar fi fost eliminată cu acordul ei, afirmație care nu a fost negată public de niciunul dintre cei trei menționați, deși a fost făcută în urmă cu aproape 4 luni și cu două săptămâni înainte de campania electorală.

Mențiunea făcută de mine referitoare la campanie nu este întîmplătoare, a se observa că și alte „predicții” transmise de Gușă preotului Mega s-au îndeplinit într-o formă sau alta, anume referitoare la natura belicoasă a campaniei în general și la faptul că singurul „suveranist” acceptat ar fi fost Călin Georgescu, fapt adeverit până la urmă chiar de evenimente și care a fost prevăzut de Gușă cu cel puțin aproape două luni înainte de oprirea alegerilor de către CCR.

Citat:
În cursul acestui an, am fost invitat, săptămânal, la o emisiune de analiză politică, a cărui gazdă, persoană publică și fost politician, este, după mărturia lui, prietenul Preafericirii Voastre. Când serviciile au depistat întocmirea listelor de semnături, „suveranistul” m-a sunat pentru a-mi comunica răspicat că nimeni, în țara asta, nu-și poate manifesta intenția de a candida la Președinția României fără aprobarea SRI-ului!, că jocurile sunt făcute în așa fel încât să nu fie încurcați candidații aleși pentru turul doi, că singurul suveranist acceptat este ofițerul SIE C.G., că doamna S. va fi scoasă din competiție, cu acordul dumneaei, că spectacolul va fi animat de disputele acestea inutile, despre care orice om educat știe că omenirea le-a purtat în anii ’30, tensiuni organizate de aceleași structuri.
https://theodosie.ro/2024/10/12/text...nte-de-razboi/

Aș mai adăuga și că aceste afirmații trebuie luate în serios, chiar dacă noi nu știm gradul lor de veridicitate, cu atât mai mult cu cât fac parte dintr-o scrisoare publică oficială adresată de preotul Mega Ciprian preafericitului IPS Ciobotea, zisul patriarh al BOR.