Citat:
În prealabil postat de Iorest
Și cine ar putea interzice avortul în România realist nu cu imputări ticăloase puse în cârcă, (...) Deci tu ești mega aberant raportat la realismul reușitei demersului dacă susții că se poate interzice prin lege avortul, mai ales că multe ar avorta în altă țară, acum sunt și anticoncepționale la liber, nu se mai poate reface ce a făcut Ceaușescu în 1968.
|
Asta este părerea ta că imputările ar fi ticăloase, nu poți să argumentezi așa ceva, în afară de niște spoială; ceea ce istoria ultimilor să zicem 70 de ani ne demonstrează este o profundă neimplicare, chiar și după lovitura de stat criminală din decembrie 1989, a nomenclaturii BOR în chestiunea legalizării avorturilor, chiar dacă după 1990 au mai fost luări de poziție punctuale și destul de timide, ca să nu zic altfel, și pe de altă parte implicarea unor teologi, a unor preoți, a unor profesori de religie și a unor creștini cu inițiativă, voluntari neremunerați de nimeni, în raport cu problematica și chiar cu cazuri concrete de medici, însă aceștia nu au fost coordonați (cel după știința mea) de către suprastructura BOR.
Eu ți-am argumentat de mai multe ori, inclusiv cu texte dedicate, cu privire la rolul și raportul pretinselor elite cu poporul, inclusiv cu susțineri cât se poate de clare din Sfintele Scripturi, încât negaționismul în care continui nu se poate să nu echivaleze într-o măsură sau alta cu o nesocotire și chiar cu blasfemierea împotriva revelației dumnezeiești și a Sfintelor Scripturi, „grăite prin prooroci”.