View Single Post
Vechi 07.02.2025, 18:59:30
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu am scris eu despre etimologia cuv jubileu, Patriarhia Română se referă la altceva decât la repaosul sabatic când folosește ediție jubiliară.
La altceva ce? Ce alta definitie poate sa aiba? Pai cuvantul este legat de etimologia sa. Nu vine de la francezi, vine de la evrei, care secolele trecute migrasera in Franta si erau infiltrati in francmasonerie. Nu exista "jubileu" la romani, la ortodocsi sau la romani ortodocsi. Daca stiti voi altfel, lamuriti-ma va rog. Pana atunci, ramane cum am spus: folosirea cuvantului este extrem de suspecta, ba chiar as crede ca pana si BOR a fost infiltrata de... francmasoni.
Citat:
Tu nu votezi, ăla nu, ălalt fărâmițează votul pe partide de garsonieră de 1% și uite așa sistemul ticăloșit se perpetuează nestingherit.
Sistemul ticalosit nu se eradica prin vot. Ca veni vorba de francezi, ei au folosit ghilotina. In SUA se folosea streangul si mai nou armele de foc.
Citat:
Oare cum ar arăta procentele PNL și PSD dacă toți care suntem anti partidele astea am ieși masiv la vot, încă de la primele ore ale dimineții, să fie 80% participarea la votare și după să avem oameni în toate secțiile care să se ia cu ei la bătaie dacă cumva fură vreun vot și-l numără la mafie.
Ar arata fix la fel. Pentru ca nu chiar conteaza denumirea partidului cat si culoarea stindardului, conteaza oamenii. Daca ai oameni buni, poti face lucru bune. Daca nu, nu. Am vazut USR-ul cu ochii mei cum s-a infiintat ca un partid de oameni tineri, educati si inteligenti, si in cativa ani a devenit trambita de globo-homo, cu drepturile femeilor si homosexualilor. Problema nu este politica. Problema este omeneasca. Problema se rezolva nu prin alegerea partidelor ci prin alegerea oamenilor.

Ca sa ramanem pe subiectul de discutie... voi, toti, la ce credeti ca se refera jubiliarul din "editia jubiliara" a Filocaliei? Ce anume sarbatoreste? 50 de ani de la ce?

http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!
Reply With Quote