Citat:
În prealabil postat de cozia
"Soția lui Georgescu a precizat că întotdeauna caută produse românești. Cele mai frecvente pe care le cumpără sunt: pătrunjel, mere, morcov, păstârnac."
Sunt foarte precauti insa chiar si cu strategia asta minimalista poti sa iei "plasa" deoarece toate pot fi pline de pesticide si ingrasaminte in cantitati exagerate pentru asigurarea productiei mari.
Este practic imposibil de determinat prin ochiometru.
Iar la capitolui " vai, sa avem incredere in ce ne toarna pietarii"...sa avem pardon. Nu-i crede nici MUTU!
|
De vreo 4 zile nu am mers la supermarket și ultima data când am fost am luat doar apă, chiar în recomandările unui magazin privind risipa spune să te uiți ce ai prin casă și ce se strică.
Cred că mirajul supermarketului era alimentat de faptul că se vindea acolo altceva decât mâncare, anume: haine, produse farmaceutice chiar - inhalatoare, aparate de masaj, unelte, articole pentru întreținerea mașinii, electrocasnice, mobilă de baie și bucătărie, organizatoare etc.
Nu știu cât e de în regulă să ai licență pt alimente și să vinzi lucruri de nișă.