Citat:
În prealabil postat de Iorest
...
Cred că mirajul supermarketului era alimentat ...
|
Tot aud stiri despre aceste demersuri hastagite impotriva SMkt-urilor,
De ex. SUpermarketul TzaraKauf
SUPERAvantaje fara discutie imbatabile:
- Deschise practic mereu cand ai nevoie, sunt
adevarate intreprinderi multivectoriale de satisfacere a consumatorului
-
absolut linistit iti poti alege SINGUR marfa fara graba sau privirile impertinente ale moacelor sinistre de cocalari interlopi din asa zisele piete gen Obor!
- Dupa o anumita ora spre seara
oamenii nevoiasi isi pot procura painea, si alimente de baza perisabile deseori la preturi de o zecime ceea ce denota umanismul colectivului de marketing( de la paine, la carne, mezeluri, branzeturi, tot in stare perfecta produsa in tara)
CG nse plictiseste si a hotarat el asa sa mai faca niscaiva valuri ca sanchi este la moda in fosta Iugoslavie,,,ce sa zic, mare model de urmat!
Jegurile de sarbi(evident nu toti) ii dadeau pe fratii si pe prietenii nostri inapoi in labele lui Ceausaescu pentru a fi torturati si batuti cu salbaticie in schimbul recompensei banesti oferite de Nea Nicu schingiuiti pentru simpla dorinta de a pleca si ei ca tineri sa exploreze lumea. Parerea mea este si a fost ca sarbii isi merita pe deplin soarta! De atunci stiam, de cand se intorceau prietenii de la Periprava si Jilava ca nu este nevoie sa intreprinzi nimic deoarece DUMNEZEU NEGRESIT va reechilibra balanta dreptatii! Si asa a fost, este si va fi mereu in vecii vecilor . Amin!
Faptul ca pe tine te deranjeaza faptul ca licenta de vanzari alimente nu ar trebui combinata cu cea de alcool, sau scule electrice, haine de exemplu denota ca gandesti fix ca un politician(!) care in loc sa incurajeze atmosfera de piata relaxata, libera, si spiritul de comunitate iubitoare, dornica de comunicare, doresti sa segmentezi totul si sa storci mai mult multiplicand licentele.
Continui sa vorbesti despre locuri de unde sa ne procuram hrana buna, curata, ieftina, prietenoasa cu organismul nostru dar nu spui de unde.
In cel mai mare oras, Bucurestiul, nu mai exista asa ceva "coborat din cer" decat poate la 0.1% de bogati care comanda de pe la
"fermele eco" in care DOAR EI AU INCREDERE.
De Oborurile din marile orase cred ca nu mai trebuie sa enumar nimic stiind ce cloaca pestilentiala reprezinta cu toti intelopii care impaienjenesc cu familiile lor de zeci de persoane tot spatiul. Striga unul AU!, si vezi cum sar toti cu fustele in sus pentru simplul fapt ca te-ai atins cu mana de produsele lor turcesti sau usturoiul adus din Spania prin metodele anuntate oficial in stiri daca ai urmarit. Si ala este doar varful aisbergului! Efectiv la ce este supus oraseanul simplu care "merge cu tramvaiul la
piata cu sacosa" este mai mult decat
vomitiv.
Doamne Iarta-ma!
Gata ca am obosit:))
PS: Un politician adevarat al viitorului nu a sistemului mizerabil si corupt de acum, cum banuiesc ca aspiri sa devii, are in vedere majoritatea si bunastarea majoritatii populatiei nu minoritatea! Minoritatea urmeaza si ea linistita si in banca ei majoritatea, insa nu dicteaza ea conditiile de viata a majoritatii!
Parerea mea este ca daca nu gandesti in termenii de mai sus, iti vei pierde vremea degeaba in politica care va urma se pare in scurt timp, in urmatoarea etapa a dezvoltarii umanitatii.