Citat:
În prealabil postat de alexHurley98
Acum multi ani, m am mutat cu parintii intr un apartament unde a murit o doamna.
Mama spunea ca aude sunete ciudate dar nu am bagat in seama.
Intr o seara am auzit sunete de pasi interminabile pe hol si m am dus la mama sa ii spun sa nu mai umble atata noaptea ca nu pot sa dorm. A fost socata caci nu iesise din camera...
Am chemat un preot sa sfinteasca casa fara sa ii zicem ce banuiam. Cand preotul a intrat in casa a zis ca simte ceva...sau mai bine zis pe cineva... Si atunci i am povestit. Dupa sfesftanie totul s a linistit.
Acum vine intrebarea: Cum e posibil ca sufletul sa ramana in casa? Nu spune Ortodoxia ca trebuie sa treaca prin vamile vazduhului? Sau sa mearga la judecata particulara?
|
E vorba de tragicul eveniment în care sufletul a avut ce noi numim popular "treburi neterminate". În cel mai rău caz asta se întâmplă după o sinucidere sau alt eveniment grav petrecut în acea locuință. Spiritul rămâne atașat de acele lucruri. Bine că s-a liniștit totul.
Dacă sunt ceva lucruri de-ale doamnei respective, mai bine nu le arunca, din respect pentru spiritul răposatei.
Sufletele care au suferit incidente, nu trec deseori rapid pe lumea cealaltă și rămân atașate de casa, afacere etc. ce le-au avut când erau o data în viata